Τουρνουά Ελεύθερων Ποδοσφαιριστών στην Βουλγαρία – Δηλώστε Συμμετοχή

Την ευκαιρία της προβολής και της εμπειρίας με τη συμμετοχή σε διεθνές Τουρνουά, προσφέρει ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών σε συναδέλφους επαγγελματίες ποδοσφαιριστές οι οποίοι είναι ή πρόκειται να μείνουν ελεύθεροι και επιθυμούν να συνεχίσουν την καριέρα τους σε υψηλό επίπεδο.
Η ομάδα που θα συγκροτηθεί με πρωτοβουλία και ευθύνη του Π.Σ.Α.Π., θα λάβει μέρος στο Τουρνουά FIFPro 2017 για ελεύθερους επαγγελματίες ποδοσφαιριστές, το οποίο θα πραγματοποιηθεί 3-6 Ιουλίου, στην Σόφια της Βουλγαρίας.
To Τουρνουά, στο οποίο θα αγωνισθούν οι ομάδες των ελεύθερων επαγγελματιών ποδοσφαιριστών από τους Εθνικούς Συνδέσμους της Βουλγαρίας, της Ελλάδας, της Ρουμανίας και της Πολωνίας, θα παρακολουθήσουν παράγοντες, δημοσιογράφοι, σκάουτερ και μάνατζερ και η προβολή που θα δοθεί στους αγώνες, που διοργανώνονται υπό την αιγίδα της FIFPro, θα είναι η καλύτερη δυνατή.
Κατά τα προηγούμενα χρόνια, αντίστοιχες διοργανώσεις πρόσφεραν σε επαγγελματίες ποδοσφαιριστές, οι οποίοι ήταν ελεύθεροι, την δυνατότητα να βρουν ομάδα.
Οι συνάδελφοι που θα συγκροτήσουν την ομάδα του Π.Σ.Α.Π., θα συγκεντρωθούν στην Αθήνα 10 ημέρες πριν από την αναχώρηση για την Βουλγαρία, ώστε να προπονηθούν μαζί και να προετοιμασθούν για το Τουρνουά, με στόχο να έχουν επιτυχή παρουσία.
Το πρόγραμμα του Τουρνουά έχει ως εξής :
4 Ιουλίου
5 μ.μ. Βουλγαρία-Ελλάδα
7 μ.μ. Ρουμανία-Πολωνία
5 Ιουλίου
5 μ.μ. Μικρός Τελικός για 3η και 4η θέση
7 μ.μ. Μεγάλος Τελικός για 1η και 2η θέση
Η γνωστοποίηση ενδιαφέροντος από συναδέλφους, για τη συμμετοχή τους στο Τουρνουά, θα πρέπει να γίνει έως τις 20 Ιουνίου στον Π.Σ.Α.Π. , με επικοινωνία στο τηλέφωνο 210-8210693 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@psap.gr
Recommended Posts

Το αντίο της SERRES 1800 στον Τάσο Σαββίδη
25 Ιανουαρίου, 2021

Γ’ Εθνική: «Θα πατήσετε την σκανδάλη ή θα προσφέρετε σανίδα σωτηρίας;»
25 Ιανουαρίου, 2021

«Αγανάκτηση Γεωργιάδη για την μη έναρξη της Football League»
25 Ιανουαρίου, 2021