Τουλάχιστον κράτησε την διαφορά ο Πανσερραϊκός…Κακή εμφάνιση στην Κατερίνη!

Τουλάχιστον κράτησε την διαφορά ο Πανσερραϊκός...Κακή εμφάνιση στην Κατερίνη!

ΠΙΕΡΙΚΟΣ/ΑΡΧΕΛΑΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ  61-52  ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ

Πραγματοποιώντας μια άσχημη εμφάνιση οι γυναίκες του Πανσερραϊκού έχασαν στην Κατερίνη από τον Πιερικό χωρίς να δείξουν -με εξαίρεση το τελευταίο δεκάλεπτο- τις δυνατότητες τους. Το μόνο θετικό από το Κυριακάτικο παιχνίδι ότι οι “λιονταρίνες” κράτησαν την διαφορά από τον αγώνα του πρώτου γύρου και έτσι υπερισχύουν σε περίπτωση ισοβαθμίας.

Οι παίκτριες του Τατιτζικίδη ξεκίνησαν καλά την αναμέτρηση και είχαν τον έλεγχο στο πρώτο δεκάλεπτο,αλλά βρέθηκαν πίσω με 3 (15-12). Ωστόσο,στην 2η περίοδο ο Πανσερραϊκός έχασε τελείως την συγκέντρωση του,οι γηπεδούχες εκμεταλλεύτηκαν τα λάθη και το ημίχρονο ολοκληρώθηκε στο 35-20.

Στην επανάληψη δεν άλλαξε κάτι, με τον Πανσερραϊκό απλά να μειώνει στην 4η περίοδο σε 61-52. Επόμενο παιχνίδι για τις γυναίκες του Πανσερραϊκού εναντίον του Μαντουλίδη το ερχόμενο Σάββατο.

Δεκάλεπτα: 15-12, 35-20 (ημ.), 52-35, 61-52

 

Πιερικός/Αρχέλαος Κατερίνης (Χατζηιωάννου): Καραλή, Τελίδου 18 (2), Χρυσοστομίδου 9, Ζουγκουρίδου 6 (2), Κιολέογλου, Λάππα 2, Μπαγκλαρίδου 12, Μπουμπουλέντρα, Καρατάσιου 6 (2), Ντριστέλλα 4, Παντζιάλα, Γκρίτζαλη 4.
Πανσερραϊκός (Τσάντα): Χωλοπούλου 11 (1), Βάννα, Χύσα, Τσάντα 2, Μπακιρτζίδου 5, Πελτέκη 7 (1), Κουτούση 21, Πιτσιάβα 6, Γκανάτσιου, Μίχου, Θανοπούλου, Δαμιανάκου.
*Φώτο-πηγή: www.anexartitos.gr
Share