Τοπικό ντέρμπι στην Ηράκλεια, που υποδέχεται το Ρούπελ !

Τοπικό ντέρμπι στην Ηράκλεια, που υποδέχεται το Ρούπελ !

Το μεγάλο ντέρμπι της περιοχής θα διεξαχθεί την προσεχή Κυριακή με την Ηράκλεια να φιλοξενεί το Ρούπελ στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής του β’γύρου για το πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΑΜΑΘ. Οι γηπεδούχοι, που έκαναν το ρεπό τους και παίζουν το πρώτο τους παιχνίδι για το 2020, θέλουν να εκμεταλλευτούν την έδρα τους και να κάνουν μια καλή νέα αρχή βελτιώνοντας το ρεκόρ τους (4-8 έχουν τώρα). Οι φιλοξενούμενοι, από την άλλη προέρχονται από την απρόσμενη εντός έδρας ήττα από τον Ηρακλή Καβάλας και θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες και τις καλές εμφανίσεις.

Το παιχνίδι έχει τον χαρακτήρα του ντέρμπι, με τους παίχτες του Ν.Μάντζιου να έχουν επικρατήσει στο παιχνίδι του α’γύρου με 61-63. Έκτοτε, βέβαια έχουν αλλάξει πολλά πράγματα, αφού το Ρούπελ βρίσκεται πλέον στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα (6ν.-7η.) αποδίδοντας πολύ καλύτερο μπάσκετ συγκριτικά με εκείνη την περίοδο. Επιπρόσθετα, ο Νίκος Μάντζιος δεν θα έχει στην διάθεση του τον Κούτλη, καθώς και τους Μέσσα,Κουντουρά. Ο Νίκος Κηρύκος από την άλλη, θα έχει κατά πάσα πιθανότητα όλους τους αθλητές στην διάθεση του. Το τζάμπολ της αναμέτρησης έχει οριστεί στις 18:00.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr