Τον αδύναμο Πολύγυρο υποδέχεται ο Πανσερραϊκός STIHL που θέλει να βρει και πάλι ρυθμό (28/1, 17:00) !

Τον αδύναμο Πολύγυρο υποδέχεται ο Πανσερραϊκός STIHL που θέλει να βρει και πάλι ρυθμό (28/1, 17:00) !

Μετά το προγραμματισμένο του ρεπό, ο Πανσερραϊκός STIHL επιστρέφει στην αγωνιστική δράση και υποδέχεται τον ουραγό και χωρίς νίκη, Πολύγυρο (0-13 ρεκόρ) για την 15η αγωνιστική του 4ου ομίλου της Β’ Εθνικής. Τα “λιοντάρια” διανύουν μια εξαιρετική περίοδο έχοντας 6/6 νίκες και είναι το μεγάλο φαβορί για άλλο ένα θετικό αποτέλεσμα.

Ο coach Κακιούζης δούλεψε με τους παίχτες του όλο αυτό το διάστημα, οι “κόκκινοι” ξεπέρασαν τα μικροπροβλήματα τους (ιώσεις, τραυματισμοί) και είναι έτοιμοι για το Σαββατιάτικο παιχνίδι στο ΔΑΚ Σερρών “Ιωάννης Τσιντσάρης”. Ο προπονητής των “λιονταριών” έχει ζητήσει σοβαρότητα από τους παίχτες του με στόχο την 10η νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.

Πέρα του τραυματία Νικολόπουλου δεν υπάρχουν άλλα αγωνιστικά προβλήματα. Διαιτητές της αναμέτρησης έχουν οριστεί οι Ξενικάκης – Ράπτης – Χάνος.

*Φώτο-πηγή: www.anexartitos.gr

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr