Τι ζήσαμε στην Καβάλα, τι έπραξαν οι Ίκαροι στον α’ γύρο και ποιά είναι τα μελλούμενα!

Τι ζήσαμε στην Καβάλα, τι έπραξαν οι Ίκαροι στον α' γύρο και ποιά είναι τα μελλούμενα!

#Οι Ίκαροι ολοκλήρωσαν τον α’ γύρο της Β΄ Εθνικής, με 11 νίκες και μόλις 3 ήττες και βρίσκονται στην 2η θέση, που δίνει την άνοδο στην Α2 κατηγορία.

#Όλες οι ήττες των Ικάρων σημειώθηκαν εκτός έδρας, στα Πεύκα, τα Φάρσαλα και την Καβάλα, ενώ το ΔΑΚ Σερρών έχει μετατραπεί, σε «φρούριο» για την Σερραϊκή ομάδα.

#Όλες οι ήττες θα μπορούσαν να είχαν αποφευχθεί, αφού οι Ίκαροι επιβεβαιώνουν τον χαρακτήρα τους… και εμφανίζονται μαχητές σε όλες τις έδρες. Έχασαν στον πόντο σε Πέυκα και Φάρσαλα, ενω προηγήθηκαν με +13 στην Καβάλα. Με περισσότερη συγκέντρωση, χωρίς κενά επιθετικά διαστήματα και ίσως μεγαλύτερη βοήθεια απο τον πάγκο (παίκτες-staff) οι ‘Ικαροι μπορεί να είχαν το απόλυτο.

#Το 11-3 και η τροχιά ανόδου, προέρχεται απο μια ομάδα που δεν είχε στόχο την άνοδο το καλοκαίρι, ενώ ανέβηκε μόλις πέρυσι, όμως οι παίκτες, το τεχνικό επιτελείο και το DNA… των Ικάρων έχουν διαφορετική άποψη και παλεύουν για κάτι πολύ σημαντικό, γενικότερα για το Σερραϊκό μπάσκετ!

#Αυτό που ζήσαμε στην Καβάλα, ήταν πάρα πολύ όμορφο και σπάνια συμβαίνει στις Σέρρες. Πέρα απο το κατάμεστο γήπεδο (διότι και οι Ίκαροι γεμίζουν πλέον το κλειστό της Κοιλάδας), είδαμε ένα καλοφτιαγμένο και προσεγμένο κλειστό, που μετατρέπεται σε καυτή μπασκετική έδρα, απο τους φιλάθλους που συμμετέχουν ενεργά στην διαμόρφωση του αγώνα…

#Το σύνθημα «Ένωση», που δονούσε το κλειστο της Καλαμίτσας, δείχνει την ομοψυχία, την σύμπνοια και την αντίληψη του Καβαλιώτη φιλάθλου, για το μπάσκετ της πόλης του, που το θέλει στο υψηλότερο επίπεδο και το δείχνει έμπρακτα…χωρίς Κακιούζη στο ρόστερ των «μπλε»!

#8 χρόνια υπήρξε η «Ένωση» των τριών Σερραϊκών ομάδων στο μπάσκετ… αλλά ουδέποτε τραγουδήθηκε και φυσικά ποτέ δεν αγαπήθηκε, δυστυχώς.

#Απο την επόμενη αγωνιστική και την Ξάνθη, πρέπει να ξεκινήσουν να χτίζουν… το επόμενο νικηφόρο σερί τους οι «κυανοκίτρινοι» και να πάρουν το πρώτο, μεγάλο διπλό μετα το Αγρίνιο, έαν θέλουν να διατηρηθούν στην δυάδα της κορυφής.

#Η διαφορά των 8 πόντων, προσωπικά, ήταν το μεγαλύτερο κακό, της ήττας στην Καβάλα, αφού οι δυο ομάδες είναι πολύ πιθανό να λύσουν τις διαφορές τους, στο τελευταίο ματς, του πρωταθλήματος, 6 Μαϊού στο ΔΑΚ Σερρών.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr