Τι δήλωσε ο Γιώργος Γεωργιάδης στον Κώστα Γκουντούλα & τον ΟΤΕ ΤV…

Τι δήλωσε ο Γιώργος Γεωργιάδης στον Κώστα Γκουντούλα & τον ΟΤΕ ΤV...

Στις χαμένες ευκαιρίες του πρώτου αγώνα στάθηκε ο Σερραίος παίκτης του Δικεφάλου στις δηλώσεις του, μετά το τέλος του αγώνα. Ο μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ τόνισε ότι ο “Δικέφαλος” ήταν καλύτερος από την αντίπαλο του, ενώ μίλησε και για την ενδεχόμενη τιμωρία της Μέταλιστ από την UEFA. Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γεωργιάδη στους απεσταλμένους του “OTE TV” στο Χάρκοβο, Κώστα Γκουντούλα και Αλέξη Σπυρόπουλου:

Αρχικά, δήλωσε: “Κάναμε ένα καλό παιχνίδι. Προσπαθήσαμε και να μη δεχθούμε γκολ και να πετύχουμε εμείς μπροστά. Δυστυχώς δεχθήκαμε γκολ σε μία φάση. Αποδείχθηκε ότι θα ήταν πολύ διαφορετικά τα πράγματα αν στο πρώτο μέρος στην Τούμπα πετυχαίναμε τα γκολ στις τόσες ευκαιρίες που κάναμε. Για 40′ δεν είχαν περάσει το κέντρο οι Ουκρανοί, όμως, δεν καταφέραμε να πετύχουμε γκολ. Και σήμερα ήμασταν ένα κλικ καλύτεροι. Όλα τα παιδιά δώσαμε όσα μπορούσαμε για να πάρουμε την πρόκριση. Είχαμε καλά στημένα. Είχαμε ευκαιρίες και μπορούσαμε να πετύχουμε γκολ ειδικά με το 60ο λεπτό”.

Σε ερώτηση για το αν είχαν στο μυαλό τους σε ενδεχόμενη τιμωρία της Μέταλιστ και πρόκριση στα χαρτιά, απάντησε: “Δεν το σκεφτόμασταν καθόλου αυτό.  Ξέρουμε ότι κάποια πράγματα είναι περίεργα, όπως αποδείχθηκε και με την περίπτωση της Φενέρ που τελευταία στιγμή μπήκε στην κλήρωση. Πάλι θα πω ότι θα είχαμε καλύτερη τύχη αν ήμασταν πιο αποτελεσματικοί στο πρώτο μέρος της Τούμπας”.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr