Τιμή για το Σερραϊκό μπάσκετ οι βραβεύσεις του ΣΕΠΚ – Στην κορυφη Ίκαροι & Ποργιόπουλος

Τιμή για το Σερραϊκό μπάσκετ οι βραβεύσεις του ΣΕΠΚ - Στην κορυφη Ίκαροι & Ποργιόπουλος

Τρεις Σερραΐοι προπονητές μπάσκετ, τιμήθηκαν στην ειδική εκδήλωση κοπής πίτας του ΣΕΠΚ δείχνοντας την άνθηση του Σερραϊκού μπάσκετ τα τελευταία χρόνια, τόσο στα αντρικά τμήματα, όσο και στα γυναικεία.

Βραβεύτηκαν, ο Στέργιος Ποργιόπουλος για την άνοδο των Ικάρων, ο Κώστας Μάρκου για την άνοδο του Πανσερραϊκού στο γυναικείο μπάσκετ και ο Βασίλης Χρυσανθίδης για την πολυετή προσφορά του στο άθλημα, με τους τρείς να αποτελούν τους, καλύτερους πρεσβευτές του Σερραϊκού αθλητισμού, στην καλαθοσφαίριση για το 2017 και όχι μόνο… αφού οι επιτυχίες έρχονται με φόρα!

 

Στην κορυφή της λίστας των βραβευθέντων, βρίσκεται ο προπονητής των Ικάρων, coach Ποργιόπουλος, διότι τιμήθηκε για τρίτη φορά τα τελευταία χρόνια,  απο τον σύνδεσμο Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης (ΣΕΠΚ) για τις επιτυχίες του στο Σερραϊκό μπάσκετ. Αυτή η επιτυχία εκτός απο προσωπική έχει και έντονο “κυανοκίτρινο” χρώμα αφού προέρχεται, απο την άνοδο των Ικάρων το 2017 απο την Γ’ στην Β’ Εθνική κατηγορία.

 

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr