Τιμήθηκαν παράγοντες για την προσφορά τους στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο από την ΕΠΣΣ

Τιμήθηκαν παράγοντες για την προσφορά τους στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο από την ΕΠΣΣ

Δύο τιμητικές βραβεύσεις περιελάμβανε η ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση της Ε.Π.Σ.Σερρών τη Δευτέρα 30 Αυγούστου. Συγκεκριμένα πριν από την έναρξη των εργασιών τιμήθηκαν από την Ένωση δύο παράγοντες σωματείων για την πολυετή προσφορά τους τόσο στις ομάδες τους, όσο και γενικότερα στο Σερραϊκό ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, καθώς αν μη τι άλλο είναι αυτοί που κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες κρατούν «ζωντανά» τα σωματεία και ότι αυτά εκπροσωπούν και πρεσβεύουν.

Συγκεκριμένα τιμήθηκε από τον πρόεδρο της Ε.Π.Σ.Σερρών Αθανάσιο Χατζηπαντελή ο παράγοντας του Ηρακλή Σερρών Βασίλης Μοσχάκης και από τον Γενικό Γραμματέα Κων/νο Μεταλλίδη ο παράγοντας του Άτρωτου Αχιλλεύς Μοναστηρακίου Νικηφορίδης Παντελής.

 

Οι παρόντες χειροκρότησαν θερμά τους δύο παράγοντες που δείχνουν τον δρόμο παραμένοντας στο ποδόσφαιρο για δεκαετίες και οι ίδιοι ήταν συγκινημένοι παραλαμβάνοντας τις τιμητικές πλακέτες.

Μοσχάκης Βασίλης…

Nικηφορίδης Παντελής…

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr