Τιμήθηκαν οι Σερραΐοι που έγραψαν ιστορία με τα χρώματα του Άρη!

Τιμήθηκαν οι Σερραΐοι που έγραψαν ιστορία με τα χρώματα του Άρη!

Ρεπορτάζ: Βασίλης Αναστασιάδης | ΕΡΤ Σερρών.

Ήταν μια βραδιά αφιερωμένη στον Άρη. Ένα ραντεβού των ανθρώπων που «έγραψαν» την ιστορία του συλλόγου με όλους όσοι έχουν αναλάβει να την συνεχίσουν αλλά και με τους φίλους του Άρη που είναι πάντα στο πλευρό της ομάδας.

Το ραντεβού δόθηκε στην ετήσια γενική συνέλευση  του ARIS SERRES CLUB με τους φίλους των «κιτρινόμαυρων» στο Νομό Σερρών να έχουν υψηλούς καλεσμένους και να βραβεύουν τα πρόσωπα του ενιαίου Άρη σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ. Κοινό χαρακτηριστικό των ανθρώπων που βραβεύτηκαν εκτός από την αγάπη και το πάθος για τον Άρη και ο Νομός Σερρών.

Πρώτος και… πρωταθλητής Ευρώπης ο Άγγελος Χαριστέας που βραβεύτηκε μέσα στο «σπίτι» του, είδε παλιούς συμπαίκτες και φίλους όπως ο Γιώργος Βαλούντος, γύρισε πολλά χρόνια πίσω και θυμήθηκε όταν μικρό παιδί έπαιρνε το λεωφορείο από το Στρυμονικό για να δοκιμαστεί στον Άρη, «εκείνη τη μέρα έγινα Αρειανός» είπε, συγκινήθηκε για ακόμη μια φορά βλέποντας βίντεο από τα κατορθώματα της Εθνικής στο Euro 2004, υποσχέθηκε ως τεχνικός διευθυντής του Άρη να παρουσιάσει και την επόμενη χρονιά μια ανταγωνιστική ομάδα που θα παίζει ωραίο ποδόσφαιρο ενώ με συνέντευξη του στην ΕΡΤ Σερρών μίλησε με κολακευτικά λόγια για τον Πανσερραϊκό.

Ο Σερραίος Βασίλης Παραμανίδης «έκλεψε» την παράσταση αλλά και το μεγαλύτερο χειροκρότημα από τους συμπατριώτες του Αρειανούς δηλώνοντας αισιόδοξος για το μέλλον της ομάδας.

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης Χάρης Παπαγεωργίου αποκάλυψε ότι έχει ρίζες από την πλευρά της μητέρας του από το Αηδονοχώρι Σερρών, δήλωσε στην ΕΡΤ Σερρών χαρούμενος και συγκινημένος για την πρόσκληση και τη βράβευση  ενώ μίλησε για την προσπάθεια της διοίκησης που με παρακαταθήκη την ιστορία αλλά και τη στήριξη του κόσμου της ομάδας θα δώσει αγώνα για να βγει ο σύλλογος από την παρατεταμένη κρίση.

Ο πρόεδρος του ΑΣ Άρης Ελευθέριος Αρβανίτης μιλώντας στην ΕΡΤ Σερρών τόνισε ότι η βράβευση από τους οπαδούς του Άρη είναι πολύ τιμητική προς το πρόσωπο του αφού και ο ίδιος είναι οπαδός, για τη δύσκολη κατάσταση που καλείται να διαχειριστεί τόνισε ότι «είναι συνηθισμένα τα βουνά από τα χιόνια» γιατί το έχει ξανακάνει αν και τώρα είναι πιο δύσκολα από την άλλη φορά γιατί υπάρχει και το θέμα του κορονοϊού ενώ για την επόμενη μέρα υπογράμμισε ότι ο Άρης έχει πλεονέκτημα τον κόσμο του.

Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής τόνισε ότι δεν είχε βραβευτεί ποτέ από τον Άρη ίσως γιατί είχε παίξει πολλές φορές αντίπαλος του και μάλιστα μπαίνοντας στο στόχαστρο των οπαδών του σε κάθε παιχνίδι, τόνισε όμως ότι είναι Αρειανός.

Ο προπονητής Σάββας Καμπερίδης είπε ότι η ομάδα παίρνει δύναμη από τον κόσμο, δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του που είναι προπονητής σε μια τόσο μεγάλη ομάδα που θαύμαζε από μικρός ενώ για το πέρασμα του από τους Ικάρους τόνισε ότι «ήταν δύο από τα καλύτερα μου χρόνια της μπασκετικής μου διαδρομής ως παίκτης και είναι κρίμα που δεν ανεβήκαμε στην Α1 γιατί το αξίζαμε».

Ο Σερραίος βοηθός προπονητή Βαγγέλης Σπυρίδης ευχαρίστησε τους φίλους του Άρη που τον βράβευσαν τονίζοντας ότι είναι μεγάλη τιμή για τον ίδιο ενώ είπε ότι οι φίλαθλοι του Άρη είναι αυτοί που δίνουν τη δύναμη στην ομάδα.

Όλοι οι καλεσμένοι έμειναν εντυπωσιασμένοι από την εκδήλωση που ετοίμασαν με μεράκι τα μέλη του ARIS SERRES CLUB που είχαν φροντίσει για κάθε λεπτομέρεια όπως και το ότι μετά από κάθε βράβευση το πρόσωπο που βραβεύονταν υπέγραφε σε μια φανέλα η οποία θα χρησιμοποιηθεί στο μέλλον για φιλανθρωπικό σκοπό.

 

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr