Τιμά Κούδα, Κούη, Παπαϊωάννου ο Πανσερραϊκός στο φιλικό για τα 53 χρόνια!

Τιμά Κούδα, Κούη, Παπαϊωάννου ο Πανσερραϊκός στο φιλικό για τα 53 χρόνια!

Ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ Παλαιμάχων Πανσερραϊκού και Παλαιμάχων Θεσσαλονίκης θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Γήπεδο των Σερρών τη Δευτέρα 6 Νοεμβρίου 2017 στις 15.45.
Ο αγώνας διεξάγεται στο πλαίσιο της 53χρονης ιστορίας του Πανσερραϊκού και θα είναι αφιερωμένος στη μνήμη των αποθανόντων ποδοσφαιριστών και παραγόντων της ομάδας, από την ίδρυσή της έως σήμερα.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα τιμηθούν από τον Αντιπεριφερειάρχη Σερρών Γιάννη Μωυσιάδη, οι Γιώργος Κούδας, Ντίνος Κούης και Λάκης Παπαϊωάννου για τη σημαντική προσφορά τους στο ελληνικό ποδόσφαιρο.
Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα της Π.Κ.Μ. – Περιφερειακή Ενότητα Σερρών και θα είναι δωρεάν για το κοινό.
Εκτός από τους τρεις τιμώμενους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές, το παρόν στην εκδήλωση θα δώσει το Δ.Σ. των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών Θεσσαλονίκης με τους Κώστα Ορφανό, Γιώργο Λισαρίδη, Θέμη Καπουσούζη, Βασίλη Τραϊανόπουλο, Θανάση Καλιμάνη, Γιώργο Παπαμιχαήλ, Θέμη Σεντελίδη, Χρήστο Δαδιόγλου, Παύλο Μποϊκογλου , Ιωάννη Βένο και Νίκο Σπανδονίδη καθώς και οι παλαίμαχοι Ανδρέας Αναγνώστου, Θεόδωρος Τσιόλας, Ιωάννης Γκιτζιούδης, Γεώργιος Κοτσίδας, Κώστας Κατσιαρός, Νίκος Σαμολαδάς, Γιώργος Κεχαγιάς, Νέτο Γκουερίνο, Κώστας Κάκογλου, Ζήσης Τσέκος, Ανδρέας Σταυρίδης, Γιώργος Δρογαλάς κ.α.

Μια μεγάλη γιορτή του ελληνικού ποδοσφαίρου! Σας καλούμε να είστε όλοι εκεί!

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr