Την Παρασκευή η συγκρότηση των ομίλων της Γ´ Εθνικής

Την Παρασκευή η συγκρότηση των ομίλων της Γ´ Εθνικής

Μετατέθηκε για τρεις μέρες η αρχικά προγραμματισμένη για χθες, Τρίτη, κατανομή των ομάδων στους ομίλους της Γ´ Εθνικής, σύμφωνα με τα γεωγραφικά κριτήρια, μετά τη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας παρουσία του ανεξάρτητου εμπειρογνώμονα των FIFA / UEFA, Πετρ Φούσεκ.

Η διαδικασία θα λάβει χώρα την Παρασκευή και μένει να διαφανεί ο συνολικός αριθμός των ομάδων, μαζί με εκείνες που δεν δηλώνουν συμμετοχή και φυσικά πόσες ομάδες θα έχει ο κάθε όμιλος.

Επίσης, πρέπει να ανακοινωθεί η προκήρυξη, για αριθμό και τρόπο ομάδων που προβιβάζονται και υποβιβάζονται, για να πάρει ακολούθως τη σκυτάλη η κλήρωση του πρωταθλήματος, με τον ορισμό ημερομηνίας. Σίγουρα δεν θα υπάρξει πιστή αντιγραφή του περσινού μοτίβο, αλλά κάποιες αλλαγές, που είναι υπό συζήτηση.

Ίσως υπάρξουν εκπλήξεις, με “μεταφορά” ομάδων σε άλλα γκρουπ σε σχέση με πέρυσι, ενώ δεν αποκλείεται να τεθεί και ζήτημα να “σπάσουν” στα… δυο οι ομάδες της Θεσσαλονίκης (πέντε τον αριθμό, Αγροτικός Αστέρας, ΑΠΕ Λαγκαδά, Μακεδονικός, ΠΑΟ Κουφαλίων και Ολυμπιακός Κυμίνων), όπως συνέβη και πριν μια τετραετία.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr