Την Παρασκευή η επικύρωση της βαθμολογίας στην Football League

Την Παρασκευή η επικύρωση της βαθμολογίας στην Football League

Κλείνει τις εκκρεμότητες και προετοιμάζεται για τη νέα σεζόν η Ένωση Football League. Η διοργανώτρια γνωστοποίησε τη Δευτέρα (2/7) ότι την Παρασκευή (6/7) θα υπάρξει Διοικητικό Συμβούλιο, στο οποίο μεταξύ άλλων θα εκλεχθεί και ο νέος πρόεδρος.

Σίγουρος υποψήφιος είναι ο Λεωνίδας Λεουτσάκος, ο οποίος είναι και τώρα επικεφαλής.

Παράλληλα, θα επικυρωθεί η βαθμολογία του πρωταθλήματος που ολοκληρώθηκε, ενώ θα συζητηθεί και το θέμα της ιατροφαρμακευτικής κάλυψης των ποδοσφαιριστών από τις ΠΑΕ.

Αναλυτικά: «- Το Διοικητικό Συμβούλιο της FOOTBALL LEAGUE θα συνεδριάσει την Παρασκευή 6 Ιουλίου 2018 και ώρα 11:30′, ( στα γραφεία της Ένωσης – Θεμιστοκλέους 42 – 4ος όροφος), με Θέματα Ημερήσιας Διάταξης τα εξής :

1. Εφαρμογή άρθρου 12 Προκήρυξης Πρωταθλήματος αγωνιστικής περιόδου 2017 – 2018, σχετικά με την υποχρέωση ιατροφαρμακευτικής κάλυψης των ποδοσφαιριστών από τις ΠΑΕ.

Αναγνωστέες οι υπ΄ αριθμ. 75 και 81/2018 αποφάσεις του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της FOOTBALL LEAGUE.

2. Επικύρωση βαθμολογίας αγωνιστικής περιόδου 2017 – 2018.

– Το Διοικητικό Συμβούλιο της FOOTBALL LEAGUE θα συνεδριάσει την Παρασκευή 6 Ιουλίου 2018 και ώρα 13:00΄ με Θέματα Ημερήσιας Διάταξης τα εξής :

1. Συγκρότηση Δ.Σ. σε σώμα

2. Εκλογή Προέδρου Δ.Σ.

3. Εκλογή Α΄ και Β΄ Αντιπροέδρων».

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr