Την Κυριακή στον Βόλο, ο αγώνας κατάταξης των Ικάρων με τον Τρίτωνα

Την Κυριακή στον Βόλο, ο αγώνας κατάταξης των Ικάρων με τον Τρίτωνα

Η ομάδα των Ικάρων έχει ακόμα μια ευκαιρία, για άνοδο υπό προϋποθέσεις, στην Α2 κατηγορία και αυτή περνά από το μπαράζ με τον Τρίτωνα Σεπολίων, την Κυριακή στον Βόλο. Μπορεί η 4η θέση να αδικεί τους Σερραίους και όλη την προσπάθεια που κατέβαλαν την φετινή χρονιά στην Β΄ Εθνική, άλλα με νίκη την Κυριακή, έχουν την ευκαιρία για ένα κάλο πλασάρισμα, που δίνει το δικαίωμα, εάν υπάρχουν ανακατατάξεις στην Α2, να δοθούν εξτρά εισιτήρια ανόδου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομοσπονδίας:

Σύμφωνα με την Ειδική Προκήρυξη Β’ Εθνικής Κατηγορίας ανδρών (άρθρο 12 παρ. Γε), θα διεξαχθούν αγώνες κατάταξης στις 27/05/2018 μεταξύ των ομάδων που κατέλαβαν την 3η και 4η θέση στον 1ο και 2ο όμιλο αντίστοιχα, για τον καθορισμό της σειράς προτεραιότητας για κάλυψη τυχόν κενών θέσεων στη Α2’ Εθνική Κατηγορία για την αγωνιστική περίοδο 2018 – 2019. Το πρόγραμμα:

27/05/18

17.00 ΠΑΠΑΓΟΥ  ΑΣΚ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ – ΑΣ ΕΥΡΩΠΗ ΠΕΥΚ.

17.00 ΕΑΚ ΒΟΛΟΥ ΑΟ ΤΡΙΤΩΝ – ΑΟΚ ΙΚΑΡΟΙ ΣΕΡΡΩΝ


Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr