Την Δευτέρα (17/8) η πρώτη συγκέντρωση του Ρούπελ, ενόψει της νέας χρονιάς !

Την Δευτέρα (17/8) η πρώτη συγκέντρωση του Ρούπελ, ενόψει της νέας χρονιάς !

Την προσεχή Δευτέρα είναι προγραμματισμένη η πρώτη συγκέντρωση για την ανδρική ομάδα του Ρούπελ, η οποία ξεκινάει την καλοκαιρινή της προετοιμασία για να εμφανιστεί όσο το δυνατόν πιο έτοιμη όταν χρειαστεί.

Στις 8 το βράδυ έχει οριστεί η πρώτη συγκέντρωση για την ομάδα του Νίκου Κηρύκου, η οποία κατά πάσα πιθανότητα θα πιάσει “δουλειά” από την Τρίτη το απόγευμα.

Όσον αφορά τα μεταγραφικά, κινητικότητα παρατηρείται στο Ρούπελ, που είναι κοντά στην απόκτηση δυο παιχτών που αγωνίζονται στην περιφέρεια. Μάλιστα, δεν αποκλείεται να δώσουν και το παρόν στην μεθαυριανή “πρώτη”. Περισσότερες πληροφορίες επί του θέματος θα προκύψουν από την ερχόμενη εβδομάδα. Τέλος, κανονικά αναμένονται στην πρώτη συγκέντρωση οι δυο μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας, ο Νίκος Γεωργιανός και ο νεαρός Γιώργος Τοπολίγκας, εν αντιθέσει με τους φοιτητές οι οποίοι θα έρθουν τον επόμενο μήνα κατά πάσα πιθανότητα.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr