Τηλεδιάσκεψη SL2 & Football League με τον ΠΣΑΠ για την έναρξη των πρωταθλημάτων!

Τηλεδιάσκεψη SL2 & Football League με τον ΠΣΑΠ για την έναρξη των πρωταθλημάτων!

Αύριο (13/11 – 15:00) θα γίνει τηλεδιάσκεψη επιτροπής της Σούπερ Λιγκ 2-Φούτμπολ Λιγκ με τον ΠΣΑΠ, όπου και θα ζητηθεί η στήριξη του Συνδέσμου, ώστε οι δύο πλευρές να πάνε ενωμένοι διεκδικώντας την άμεση έναρξη της Σούπερ Λιγκ 2 και Football League, υπό προϋποθέσεις. Παράλληλα, θα σταλεί επιστολή στην ΕΠΟ και την Σούπερ Λιγκ, όπου θα ζητάει η Λίγκα την βοήθειά τους, ώστε να πιέσουν (σ.σ. η ΕΠΟ και Σούπερ Λιγκ) να ξεκινήσει το Πρωτάθλημα.

Μετά το σημερινό ΔΣ της «Ένωσης», προέκυψε οτι υπάρχει επιθυμία να ασκηθούν περαιτέρω πιέσεις προκειμένου να της επιτραπεί να βρεθεί το συντομότερο, στα γήπεδα.

Η διοργανώτρια περιμένει τη νέα συνεδρίαση της επιτροπής λοιμωξιολόγων στις αρχές της προσεχούς εβδομάδας και ευελπιστεί ότι τα δεδομένα θα αλλάξουν. Ο Υπουργός Επικρατείας, Γιώργος Γεραπετρίτης που έχει δείξει ότι βρίσκεται στο πλευρό της Super League 2, είχε νέα επικοινωνία με τον Λεωνίδα Λεουτσάκο και τον ενημέρωσε ότι το αίτημα θα συζητηθεί ξανά τη Δευτέρα (16/11).

Δεν αποκλείεται, μάλιστα, την Τρίτη (17/11) να γίνει νέα τηλεδιάσκεψη αναλόγως των εξελίξεων. Σημαντικό ρόλο παίζει και η πρόσφατη τοποθέτηση των διεθνών ποδοσφαιριστών.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr