Τζανακάκης: “Από τα πιο δύσκολα ματς με τον Πανσερραϊκό”

Τζανακάκης: "Από τα πιο δύσκολα ματς με τον Πανσερραϊκό"

Ο Κρητικός μπακ Μανώλης Τζανακάκης μίλησε στους δημοσιογράφους πριν από τη προπόνηση του Άρη την Παρασκευή στο Νέο Ρύσιο για τον αγώνα με τον Πανσερραϊκό.

Συγκεκριμένα, δήλωσε:

Για τον αυριανό αγώνα:“Είναι ένα δύσκολο ματς. Οι Σέρρες είναι μαχητική ομάδα εντός έδρας και το γνωρίζουμε. Ο προπονητής μας, μας επισήμανε μετά από το ματς με τη Σπάρτη ότι ο αγώνας με τον Πανσερραϊκό θα είναι δύσκολος. Είναι από τα πιο δύσκολα ματς της φετινής σεζόν, έχουμε δουλέψει καλά και θα κερδίσουμε”.

Για το επιθετικό πρόβλημα:“Το πρόβλημα θα ήταν αν δεν δημιουργούσαμε φάσεις. Στον αγώνα με την Σπάρτη, πιέσαμε και δημιουργήσαμε. Βγάλαμε ενέργεια μέσα στο γήπεδο και προϋποθέσεις για γκολ. Απλά είμαστε σε κακό φεγγάρι επιθετικά, τα παιδιά έχουν ποιότητα και θα το ξεπεράσουμε.”

Για τη διαιτησία:“Εμείς σαν ποδοσφαιριστές δε πρέπει να ασχοληθούμε με αυτό. Υπάρχουν άνθρωποι μέσα στην ομάδα για να ασχοληθούν. Εμείς απλά πρέπει να δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό, ότι και αν σφυρίζει ο διαιτητής. Να κερδίζουμε και τους αντίπαλους και τον διαιτητή.”

Για την κατάσταση του μετά τον τραυματισμό του:“Μετά τον τραυματισμό μου ήθελα να πάρω και πάλι τα πάνω μου. Είμαι έτοιμος και χαρούμενος που μπορώ να προσφέρω και πάλι στην ομάδα.”

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr