Τεχνικός Διευθυντής στην Κάτω Καμήλα ο Ισαϊδης!

Τεχνικός Διευθυντής στην Κάτω Καμήλα ο Ισαϊδης!

Η Δόξα Κάτω Καμήλα αυτό το καλοκαίρι… σχεδόν μονοπωλεί το ενδιαφέρον στην Ανώτερη Κατηγορία και επειδή οι μεταγραφές δεν αρκούν για μία επιτυχημένη χρονιά, αλλά χρειάζεται και οργάνωση, η ομάδα ανακοίνωσε την συμφωνία με το νεαρό προπονητή Χρήστο Ισαϊδη που θα αναλάβει τον ρόλο του τεχνικού διευθυντή, έχοντας έτσι και αλλιώς μέχρι τώρα συμβουλευτικό ρόλο στις όποιες κινήσεις.

O 22χρονος τεχνικός με θητεία στον πάγκο της FC Serres είτε ως βοηθός, τόσο στην U20 όσο και στην πρώτη ομάδα επί Σάκη Αλεξίου, είτε ως πρώτος προπονητής στην Κ17, αλλά και έχοντας εργαστεί ως προπονητής ακαδημιών, γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα στο τοπικό και θεωρήθηκε ιδανικός από τον πρόεδρο Μιχάλη Μιντζιρίκη για να συνδράμει στην οργάνωση της ομάδας προκειμένου αυτή να βρει τον δρόμο προς την Επίλεκτη.

Μιλώντας στο “SSN” είπε: “Είναι μια πρόκληση για μένα αυτός ο ρόλος που θα έχω στην ομάδα. Να ευχαριστήσω την διοίκηση και τον πρόεδρο Μιχάλη Μιντζιρίκη για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπό μου και να πω ότι η Κατω Καμήλα είναι μια υγιής ομάδα που είναι πρότυπο για το Σερραϊκό τοπικό ποδόσφαιρο. Ο στόχος της ομάδας είναι η άνοδος και να παίξει καλό ποδόσφαιρο, Έχει γίνει αντιληπτό από τις κινήσεις που έχει κάνει η ομάδα. Παρόλα αυτά το έργο φαίνεται στις πράξεις και όχι στα λόγια. Έχουν γίνει ακόμα δύο σημαντικές προσθήκες που θα ανακοινωθούν μέσα στην εβδομάδα. Εύχομαι σε όλο το σερραϊκό ποδόσφαιρο καλή χρονιά με υγεία”.

 

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr