“Τελικός” για τον Πανσερραϊκό με Σπάρτη – Σε αποχή οι παίκτες της!

"Τελικός" για τον Πανσερραϊκό με Σπάρτη - Σε αποχή οι παίκτες της!

Ο Πανσερραϊκός δέχθηκε με μερική ικανοποίηση τα αποτελέσματα της αγωνιστικής, κατά την οποία πήρε ένα ακόμη ξεκούραστο τρίποντο και ειδικά τις ήττες του Αιγινιακού, αλλά και της προσεχούς αντιπάλου του, της Σπάρτης και αυτή την στιγμή είναι στο -1 από την γραμμή σωτηρίας. Για αυτό και το ματς της Μ.Τετάρτης(16:00) έχει χαρακτήρα “τελικού”, όπως και όλα φυσικά μέχρι την επίτευξη του στόχου.

Τα “λιοντάρια” ξεκούραστα, έχοντας δουλέψει όλες αυτές τις ημέρες συστηματικά, παρά την πολύ μεγάλη ατυχία με τον τραυματισμό του Γκούρτσα και έχοντας πάρει το μήνυμα της διοίκησης ότι πρέπει να γίνει μία αντεπίθεση για την παραμονή, για να έρθουν και καλύτερες ημέρες, θέλουν οπωσδήποτε τη νίκη κόντρα σε μία ομάδα που αντιμετωπίζει όπως φαίνεται πολλά προβλήματα.

Η κατάσταση δεν εξελίσσεται καλά στο στρατόπεδο της ομάδας της Λακωνίας στο κρισιμότερο σημείο της φετινής περιόδου, με την προπόνηση της Κυριακής να μην πραγματοποιείται. Οι ποδοσφαιριστές έδωσαν το παρών σε αυτή, αλλά δεν συμμετείχαν ως προειδοποίηση για τους μήνες που είναι απλήρωτοι με την διοίκηση να ευελπιστεί ότι πριν το Πάσχα θα γίνουν πληρωμές.

Ο Πανσερραϊκός με απόλυτη συγκέντρωση στην δική του αποστολή νίκης και σοβαρότητα, οφείλει να πράξει τα αυτονόητα, να δείξει πόσο πολύ θέλει το ματς και με την στήριξη και του κόσμου να φτάσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr