Τελευταία και ηχηρή “πινελιά” με Δαλαγκόζη για το Ρούπελ !

Τελευταία και ηχηρή "πινελιά" με Δαλαγκόζη για το Ρούπελ !

Λίγο μετά την ανακοίνωση της απόκτησης του Φραγκούλη, το Ρούπελ γνωστοποίησε την συμφωνία και με τον playmaker, Θοδωρή Δαλαγκόζη που επιστρέφει στην ομάδα από την οποία ξεκίνησε. Μετά από 4 χρόνια στους Ικάρους (5 συνολικά) όπου είχε σημαντικό ρόλο σε Β’Εθνική (3 χρόνια) και όπου πανηγύρισε και μια άνοδο από την Γ’Εθνική (2019) όντας δεύτερος σκόρερ των “κυανοκίτρινων”, επιστρέφει στο Σιδηρόκαστρο με σκοπό να βοηθήσει την ομάδα να πετύχει τους στόχους που έχει θέσει. Όντας μέλος της ομάδας από 10 ετών και έχοντας σημαντικές διακρίσεις με το εφηβικό και το ανδρικό τμήμα του Ρούπελ, επιστρέφει στην ομάδα με την οποία αναδείχθηκε. 

Ο βραχύσωμος (1.77μ.) άσσος που θα εκπληρώσει παράλληλα και την στρατιωτική του θητεία θα βρει στο Ρούπελ και παλιούς συμπαίχτες από τα Εθνικά πρωταθλήματα, καθώς υπήρξε στους Ικάρους μαζί με τους Παπαδόπουλο, Κάτο, Κεμανετζή, Φραγκούλη σε διαφορετικές αγωνιστικές περιόδους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση…

Ο Α.Γ.Σ.Σ “ΤΟ ΡΟΥΠΕΛ” είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επιστροφή του Δαλαγκόζη Θεόδωρου στην ομάδα μας και του εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες με την πρώτη του ομάδα.

Ο 22χρονος (1.77μ.) playmaker είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στην ομάδα μας σε παιδικό-εφηβικό και ανδρικό προτού πάρει μεταγραφή στους Ικάρους όπου και παρέμεινε επί 4 συναπτά έτη παράλληλα με τις φοιτητικές του υποχρεώσεις. Εκεί, είχε σημαντικό ρόλο στην Β’Εθνική και αποτέλεσε τον δεύτερο σκόρερ της ομάδας στην χρονιά της ανόδου από την Γ’Εθνική. Μάλιστα, την περσινή χρονιά, είχε βασικό ρόλο στην Β’Εθνική στα παιχνίδια, που πρόλαβε να αγωνιστεί λόγω της γενικότερης έξαρσης του κορονοϊού και ήταν και προπονητής στο εφηβικό τμήμα των Ικάρων. Πλέον, επιστρέφει στο Ρούπελ με σκοπό να βοηθήσει την ομάδα να πετύχει τους στόχους της.

Βιογραφικό

Ρούπελ Σιδηροκάστρου (Παιδικό-Εφηβικό-ΕΚΑΣΑΜΑΘ)

2015-2016 Ίκαροι Σερρών (Εφηβικό-Γ’Εθνική)

2016-2017 Ρούπελ Σιδηροκάστρου (Εφηβικό-ΕΚΑΣΑΜΑΘ)

2017-2021 Ίκαροι Σερρών (Β’Εθνική-Γ’Εθνική)

 

Θοδωρή, καλωσόρισες και πάλι στην οικογένεια του Ρούπελ !

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr