Τα “χρειάστηκε” ο Πανσερραϊκός για να κάμψει την αντίσταση του μαχητικού Ορφέα!

Τα "χρειάστηκε" ο Πανσερραϊκός για να κάμψει την αντίσταση του μαχητικού Ορφέα!

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ  62-52  ΟΡΦΕΑΣ Ν.ΣΚΟΠΟΥ

Όπως τελείωσε το 2018 έτσι ξεκίνησε και το 2019 ο Πανσερραϊκός, ο οποίος παρότι δεν εντυπωσίασε με την εμφάνιση του πάτησε το “γκάζι” στην 4η περίοδο και κατέβαλε τον Ορφέα κάνοντας το 12×12. Οι φιλοξενούμενοι έβαλαν δύσκολα στους παίχτες του Φ.Κοκολιού, οι οποίοι φάνηκαν επηρεασμένοι από τις διακοπές των Χριστουγέννων.

Όσον αφορά την εξέλιξη του παιχνιδιού, ο Σκοπός πήγε το παιχνίδι στα μέτρα του ελέγχοντας τον ρυθμό. Προηγήθηκε με 13-14 στο δεκάλεπτο,ενώ το ημίχρονο βρήκε τους “κόκκινους” πάνω στο σκορ με βραχεία κεφαλή, 26-25.

Στην 3η περίοδο παρότι οι δυο ομάδες ανέβασαν την επιθετική τους απόδοση, δεν άλλαξε κάτι με το παιχνίδι να παραμένει αμφίρροπο και το τρίτο δεκάλεπτο να ολοκληρώνεται στο +2 (45-43) για τους γηπεδούχους. Ωστόσο, στην 4η περίοδο ο Πανσερραϊκός όπως και στο προηγούμενο παιχνίδι με τον ΚΑΟΔ στην έδρα του, πάτησε το γκάζι ανέβασε την άμυνα του και έφτασε σε άλλο ένα θετικό αποτέλεσμα.

Τα “λιοντάρια” πρέπει να προβληματιστούν για την εμφάνιση τους,καθώς  την ερχόμενη αγωνιστική ακολουθεί το μεγάλο ντέρμπι με τον Γ.Σ Σερρών,που θα κρίνει πολλά. Από την άλλη, οι παίχτες του Χρ.Γκαβανόζη έδειξαν σε ακόμη ένα παιχνίδι την μαχητικότητα τους.

*Χαρακτηριστική η φωτογραφία του Κ.Πεχλιβάνη με τέσσερις έφηβους του Ορφέα, τους οποίους προπονεί στον Ορφέα και χθες αγωνίστηκαν ως αντίπαλοι.

Τα δεκάλεπτα: 13-14,26-25,45-43,62-52.

Πανσερραϊκός ΚΡΙ ΚΡΙ (Κοκολιός):Πεχλιβάνης 14 (3), Φραγκούλης 3, Γεωργιανός 4, Ιωσηφίδης, Τράκας 13, Χορτομάρης, Συμεωνίδης 15, Χατζηστεφάνου 8, Σταματόπουλος 1, Παρχαρίδης 1, Τσανάκας 3.
Ορφέας Ν. Σκοπού (Γκαβανόζης): Δούμας, Καραμπατζάκης, Γεωργόπουλος 4, Δροσινός 9 (1), Λαγός 12 (1), Αχτσής 6 (1), Θεοδωρόπουλος, Λουλούδης, Γάτος 8, Γιοβάνης 2, Χαβαλές 11.
Share