Τα (τελευταία) νέα φέρνουν μηνιαίο “λουκέτο” στο μπάσκετ !

Τα (τελευταία) νέα φέρνουν μηνιαίο "λουκέτο" στο μπάσκετ !

Η μεσημεριανή έκτακτη ενημέρωση από τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη και η λήψη νέων μέτρων λόγω της ραγδαίας έξαρσης του κορονοϊού στην χώρα, φέρνουν νέα μέτρα και στον χώρο της καλαθοσφαίρισης όπως αναμενόταν. Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση που υπάρχει, το κλείσιμο των κλειστών γυμναστηρίων και η αναστολή κάθε αθλητικής δραστηριότητας (πλην ατομικής άθλησης) στις περιοχές επιπέδου 3 και 4 δεν αφήνει περιθώρια για περαιτέρω σκέψεις.

Με αυτά τα δεδομένα και περιμένοντας οριστικές αποφάσεις από την Ε.Ο.Κ το πρωτάθλημα της Β’Εθνικής όπου συμμετέχουν οι Ίκαροι και ο Πανσερραϊκός, το πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας γυναικών που μετέχει ο Πανσερραϊκός, καθώς και το πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΑΜΑΘ όπου μετέχουν οι Ορφέας Ν.Σκοπού,Ρούπελ,Γ.Σ Σερρών και Α.Ε.Σ παίρνουν αναβολή τουλάχιστον ενός μήνα, καθώς οι Σέρρες βρίσκονται στο επίπεδο 4 (αυξημένης επιτήρησης).

 Σύντομα θα υπάρχουν οριστικές εξελίξεις με τις αρμόδιες Ομοσπονδίες να ανακοινώνουν τις αποφάσεις του μέσα στην εβδομάδα που μας έρχεται. Σε περίπτωση που συμβεί κάτι τέτοιο και το οποίο φαντάζει σίγουρο, τότε η επανέναρξη των πρωταθλημάτων πιθανότατα θα οριστεί και πάλι με το νέο έτος καλώς εχόντων των πραγμάτων.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr