Τα τελευταία νέα και η αποστολή του Πανσερραϊκού πριν το Καλαμπάκι!

Τα τελευταία νέα και η αποστολή του Πανσερραϊκού πριν το Καλαμπάκι!

Ο Σάκης Αναστασιάδης ανακοινώσε την αποστολή του Πανσερραϊκού για τον αγώνα με το Καλαμπάκι που απαρτίζεται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Γιαννακίδης, Κασίμης, Παρουτζής, Θεοδωρίδης, Μπάρδας, Αποστολόπουλος, Καστριτσέας, Ζιώγας, Ομπόσου, Παπαδόπουλος, Πούφλης, Παπαβασιλείου, Πέτρου, Νέδος, Βλαχόπουλος, Μπομπότας, Βουδουρίδης, Κούτλας.

Το σύστημα της ομάδας θα είναι 4-4-2 σε τακτική 4-2-3-1 αναλόγως τις στιγμές του αγώνα. Ο Σερραίος coach θα έχει στη διάθεση του το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, τον 21χρονο Γκανέζο επιθετικό  Τζόρτζ Ομπόσου που θα ξεκινήσει ενδεχομένως στην κορυφή της επίθεσης. Στο απουσιολόγιο του Σερραίου τεχνικού βρίσκονται μόνο οι τραυματίες Θωμάς Μακούσης και Παρασκευάς Χατζηκούτρης.

Σε πρωινή  επικοινωνία του προπονητή, με τον πατέρα του άτυχου  Πασχάλη Μπουτάκογλου που εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης μετά το τροχαίο, υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία και ο νεαρός πηγαίνει ολοένα και καλύτερα.

Οι τιμές των εισιτηρίων: Θύρα 3=12 ευρώ, θύρα 4=8 ευρώ και θύρες 1 και 5=5 ευρώ.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr