Τα ταλέντα των κορυφαίων ομάδων μπάσκετ έρχονται στο Ν.Σκοπό!

Τα ταλέντα των κορυφαίων ομάδων μπάσκετ έρχονται στο Ν.Σκοπό!

Στο επίκεντρο του Ελληνικού μπάσκετ θα βρεθεί από 18 έως 21 Απριλίου 2017 ο Νέος Σκοπός. Ο Ορφέας Νέου Σκοπού και ο Δήμος Εμμανουήλ Παππά θα διοργανώσουν εκείνο το διάστημα Πανελλήνιο τουρνουά ακαδημιών υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης. Μια σημαντική διοργάνωση που αναθέτει η ομοσπονδία του μπάσκετ στον Ορφέα Νέου Σκοπού αναγνωρίζοντας την πολύ καλή δουλειά που κάνει ο σύλλογος στα τμήματα υποδομής.

 

Η μεθοδικότητα και εργατικότητα των παραγόντων του συλλόγου σε συνδυασμό με την παρουσία του Γιώργου Καράγκουτη στην ομάδα, ενός ανθρώπου με προσωπικότητα και κύρος στο Ελληνικό μπάσκετ έφεραν αυτήν τη σημαντική διοργάνωση στο Νομό Σερρών. Το σχόλιο του Προέδρου του Ορφέα Νέου Σκοπού Χρήστου Γκαβανόζη σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης τα λέει όλα: «Όταν τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα !!! Στο Πανελλήνιο τουρνουά ακαδημιών θα πάρουν μέρος όλοι οι μεγάλοι σύλλογοι της χώρας, ο Παναθηναϊκός, ο Ολυμπιακός, ο Άρης, ο ΠΑΟΚ, ο Πανιώνιος κ.α.

 

Οι αγώνες θα διεξαχθούν Τρίτη απόγευμα, Τετάρτη και Πέμπτη πρωί-απόγευμα ενώ την Παρασκευή το πρωί θα διεξαχθεί all star game με παίκτες από όλες τις ομάδες καθώς και διαγωνισμοί τρίποντων και ελεύθερων βολών.

 

πηγή:ert.gr

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr