Τα συγχαρητήρια του προέδρου της Κ.Καμήλας για την άνοδο της Serres 1800

Τα συγχαρητήρια του προέδρου της Κ.Καμήλας για την άνοδο της Serres 1800

Σε μία κίνηση ποδοσφαιρικού πολιτισμού και μετά από μία “μάχη” καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν για τις θέσεις ανόδου στην Επίλεκτη Κατηγορία, ο πρόεδρος της Δόξας Κ.Καμήλας με ανάρτηση του έδωσε συγχαρητήρια στην Serres 1800 για την άνοδο, σημειώνοντας πως έτσι ανεβαίνει ο ανταγωνισμός στην Επίλεκτη και όλοι θα προετοιμαστούν πιο σκληρά για τους στόχους τους. Αναλυτικά έγραψε:

Τα θερμά μου συγχαρητήρια στην ομάδα του #Serres_1800 για την σημερινή νίκη, και την κατάκτηση της 3ης θέσης ανόδου στην επίλεκτη κατηγορία!! Ένα μεγάλο μπράβο σε παίχτες και διοίκηση, και κυρίως στην οικογένεια Χαλκίδη για την προσπάθεια τους, για το χρόνο και το χρήμα που σπατάλησαν για το επίτευγμα αυτό.. Με την άνοδο της ομάδας, ανεβαίνει το επίπεδο της κατηγορίας ακόμα πιο ψηλά, ο ανταγωνισμός θα φτάσει στο έπακρο, με αποτέλεσμα να μας κάνει να προετοιμαστούμε ακόμα πιο σκληρά για την επίτευξη των νέων στόχων που έχουμε θέσει..
#Δόξα_Κάτω_Καμήλας #Επίλεκτη_Α1

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr