Τα στατιστικά της «κόκκινης» 7αρας by Dinos!

Τα στατιστικά της «κόκκινης» 7αρας by Dinos!

Ο Ντίνος Γουζέλης είναι ένας γνήσιος Πανσερραϊκός και πολύτιμος συνεργάτης της ιστοσελίδας μας. Τον συμβουλευτήκαμε σχετικά με τα ιστορικά στατιστικά, που κρατάει για την μεγαλύτερη ομάδα του νομού Σερρών και μας έδωσε τις σχετικές πληροφορίες.

# Ο Πανσερραϊκός με τα 7 γκολ που πέτυχε κόντρα στους Θασίτες, ισοφάρισε το σκορ που είχε σημειώσει την σεζόν 1979-80 κόντρα στην Αριδαία, παρόμοια σε εύρος νίκη, είχε πετύχει απέναντι στην γειτονική Νιγρίτα, για τα προκριματικά του κυπέλλου 1967-68. Η ευρύτερη νίκη των «λιονταριών» είναι απέναντι στον Εθνικό Σιδηροκάστρου 8-0 τον Δεκέμβρη του 1964.

# Σχετικά με το πιο γρήγορο γκολ. Ενδεχομένως, αυτό του Μήνα Πτηνόπουλου κόντρα στον Θεολόγο, να είναι το πιο γρήγορο στην ιστορία των «κόκκινων» αφού μπήκε στα 14΄΄ δευτερόλεπτα και υπάρχει η μαρτυρία του βίντεο που βοηθά στην χρονομέτρηση. Την Σεζόν 2012-13 με τον ΠΑΟΚ Κόσμιου, η ομάδα είχε επικρατήσει τότε 5-0, με σκόρερ στο πρώτο λεπτό τον Γιαννόπουλο ενώ και κόντρα σε νίκη επι του Εργοτέλη παλαιότερα σημειώθηκε τέρμα στα 60” δευτερόλεπτα. Μετά απο αυτά πρέπει να ταξιδέψουμε αρκετά πίσω στην δεκαετία του ’90 για να βρούμε γκολ του Πανσερραϊκού στο πρώτο λεπτό. Ο Πτηνόπουλος σημείωσε συνολικά, το 12ο τέρμα της Σερραϊκής ομάδας, με την σέντρα ενός αγώνα.

 

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr