Τα νέα της προετοιμασίας των ομάδων της ΕΚΑΣΑΜΑΘ

Τα νέα της προετοιμασίας των ομάδων της ΕΚΑΣΑΜΑΘ

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ BC: Την Πέμπτη (16/8) πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση-προπόνηση των “λιονταριών” ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Άπαντες έδωσαν το παρών και άρχισαν σιγά σιγά να ενσωματώνονται στο δύσκολο και επίπονο κομμάτι της προετοιμασίας. Η προετοιμασία συνεχίστηκε με μια προπόνηση την Παρασκευή και το Σάββατο ,ενώ την Κυριακή οι παίχτες του Πανσερραϊκού θα πάρουν το ρεπό τους, ώστε από Δεύτερα να μπουν σε φουλ ρυθμούς.

Γ.Σ ΣΕΡΡΕΣ : Η Πέμπτη (16/8) ήταν και η ημερομηνία έναρξης της προετοιμασίας για τους αθλητές του Γ.Σ Σερρών. Ο Γιάννης Μπουτάκογλου αφού σύστησε τον βοηθό του, Ντέμη Γεωργαντά στην συνέχεια προχώρησε στην εφαρμογή ενός χαλαρού προγράμματος,ώστε να “ξεμπουκώσουν” οι αθλητές του από τις διακοπές του καλοκαιριού.Το Σαββατοκύριακο υπάρχει προγραμματισμένο ρεπό και από Δεύτερα ξεκινούν οι εντατικές προπονήσεις.

ΗΡΑΚΛΕΙΑ: Με ένα απρόοπτο ξεκίνησε η προετοιμασία για την ομάδα της Ηράκλειας, η οποία είχε την πρώτη της συνάντηση την Παρασκευή (17/8). Αυτό έχει να κάνει με το γεγονός πως η αλλαγή παρκε δεν έχει πραγματοποιηθεί ακόμη και αυτό οδηγεί την ομάδα του Νίκου Μάντζιου να συνεχίσει την προετοιμασίας της στο κλειστό του Σιδηροκάστρου. Υπολογίζεται ότι τα έργα θα πάρουν περίπου ένα μήνα, με το ενδεχόμενο να πραγματοποιηθεί το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι στο Σιδηρόκαστρο να συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες.

ΡΟΥΠΕΛ: Την Δευτέρα (20/8) ξεκινάει η προετοιμασία για την ομάδα του Νίκου Κηρύκου. Το Ρούπελ έχει μπροστά του μια διαφορετική και πιο δύσκολη χρονιά και για αυτό καλείται να δουλέψει σκληρά ώστε να καταφέρει να φανεί ανταγωνιστικό.

ΟΡΦΕΑΣ Ν.ΣΚΟΠΟΥ: Την Δευτέρα (20/8) θα ξεκινήσει η προετοιμασία του Ορφέα ενόψει της νέας χρονιάς. Μετά από αρκετό διάστημα στις Εθνικές κατηγορίες ο Ορφέας επιστρέφει στην ΕΚΑΣΑΜΑΘ με τα νεαρά παιδιά της περιοχής να έχουν και πάλι τις ευκαιρίες τους, όπως και την περασμένη χρονιά στην Γ’Εθνική.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr