Τα μέτρα για τον ιό… σχόλασαν τους προπονητές! Photostory από την σχολή στον Λιθότοπο

Τα μέτρα για τον ιό... σχόλασαν τους προπονητές! Photostory από την σχολή στον Λιθότοπο

Τα αυξημένα κρούσματα κορωνοϊού στις Σέρρες έβαλαν… στοπ στα μαθήματα της σχολής προπονητών της ΕΠΟ που λάμβανε χώρα στον Λιθότοπο.

Η πόλη των Σερρών έχει περάσει στο επίπεδο 3 λόγω των αυξημένων κρουσμάτων που έχουν παρουσιαστεί τις τελευταίες μέρες  στην πόλη, με την Πολιτεία να ανακοινώνει χθες, έκτακτα μέτρα για την αποφυγή της διασποράς του ιού.

Τα μέτρα αυτά, που θα εφαρμοστούν από αύριο Παρασκευή 24 Οκτωβρίου,σε συνδυασμό με τα αυξημένα κρούσματα, είχε ως αποτέλεσμα η σχολή προπονητών UEFA B’ της ΕΠΟ, που έκανε μαθήματα στον Λιθότοπο Σερρών, να… τραβήξει χειρόφρενο νωρίτερα από το καθορισμένο πρόγραμμα.

Αν και όλοι οι προπονητές και οι άνθρωποι της ΕΠΟ ακολουθούσαν το πρωτόκολλο σύμφωνα με τον ΕΟΔΥ, τελικά πάρθηκε η απόφαση να μπει τέλος στην σχολή, όσον αφορά τα δια ζώσης μαθήματα με το τελευταίο μάθημα να είανι προγραμματισμένο για σήμερα το μεσημέρι. Η εκπαίδευση θα συνεχιστεί  διαδικτυακά, ενώ φυσικά οι υποψήφιοι προπονητές θα ολοκληρώσουν τη Σχολή στην Καβάλα, εκεί όπου είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί η β΄ φάση στις 25-31/01/2021. Στα μαθήματα πήραν μέρος συνολικά, 40 προπονητές από όλη την Ελλάδα.

Δείτε φωτογραφίες από την σχολή προπονητών που πραγματοποιήθηκε στον Λιθότοπο Σερρών:

Share