Τα κλειστά δικαστήρια ανέβαλαν την εκδίκαση της λύσης-εκκαθάρισης της ΠΑΕ Πανσερραϊκός!

Τα κλειστά δικαστήρια ανέβαλαν την εκδίκαση της λύσης-εκκαθάρισης της ΠΑΕ Πανσερραϊκός!

Για σήμερα 7 Ιουνίου, ήταν προγραμματισμένη η εκδίκαση στο Μονομελές πρωτοδικείο Σερρών, της αίτησης, του ερασιτέχνη Πανσερραϊκού, για την λύση της παλιάς ανώνυμης εταιρίας, προκειμένου αυτή να εισέλθει στο στάδιο της εκκαθάρισης. Επίσης είχαν κατατεθεί απο το σωματείο και τον πληρεξούσιο δικηγόρο του Σερραϊκού συλλόγου κ. Χριστοφορίδη, τα ονόματα των εκκαθαριστών, που είναι προς διορισμό και όλο το θέμα θα έμπαινε «στις ράγες» προκείμενου το ποδοσφαιρικό τμήμα να είναι καθαρό τους επόμενους μήνες, ώστε να ξεκινήσει με τις καλύτερες προϋποθέσεις, την επανένταξη του στις επαγγελματικές κατηγορίες, απο την μεθεπόμενη αγωνιστική σεζόν (2020-2021).

Όλα τα παραπάνω, παίρνουν παράταση επ’ αόριστον… λόγω της παράτασης αναστολής εργασιών των δικαστηρίων εξαιτίας των αυτοδιοικητικών εκλογών. Προκειμένου λοιπόν, να ολοκληρωθεί η διαδικασία καταχώρησης και ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων των αυτοδιοικητικών εκλογών, επιβλήθηκε η παραπάνω παράταση αναστολής των εργασιών των δικαστηρίων της χώρας για δύο επιπλέον εργάσιμες μέρες, δηλαδή μέχρι και τις 7 Ιουνίου 2019, αντί μέχρι τις 5 Ιουνίου που ήταν προγραμματισμένη η αναστολή και το θέμα του Πανσερραϊκού θα εκδικαζόταν κανονικά σήμερα.

Πλέον η όλη διαδικασία αναμένεται να οριστεί εκ νέου απο το δικαστήριο, με άγνωστη ημερομηνία εκδίκασης… αν λάβουμε υπόψιν μας και τις βουλευτικές εκλογές που είναι να προκηρυχτούν την Δευτέρα, για τις 7 Ιουλίου, βάσει των όσων έχει προαναγγείλει ο πρωθυπουργός της χώρας.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr