Τα «κεφάλια μέσα» στον Πανσερραϊκό απο 2/1… το Κιλκίς δεν μπορεί να περιμένει!

Τα «κεφάλια μέσα» στον Πανσερραϊκό απο 2/1... το Κιλκίς δεν μπορεί να περιμένει!

Η καλή χρονιά…καλή χρονιά… για τους παίκτες και την ομάδα του Πανσερραϊκού αλλα και οι προπονήσεις-προπονήσεις!! Το ματς με τον Αλέξανδρο Κιλκίς δεν μπορεί να περιμένει την προσεχή Κυριακή, και οι «κόκκινοι» μετά το πρωτοχρονιάτικο ρεπό και μόνο,  απο την Τετάρτη επιστρέφουν σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων και εντατικής προετοιμασίας.

Ο Ηλίας Εγγονίδης και το τεχνικό επιτελείο, προπόνησε τους παίκτες μέχρι και την Δευτέρα 31/12, ενώ δόθηκε ρεπό την πρώτη μέρα του χρόνου. Απο 2/1 τα «λιοντάρια» συγκεντρώνονται ξανά σωματικά και πνευματικά , για να πετύχουν την πρώτη νίκη του νέου έτους και φυσικά να κλείσουν με θετικό πρόσημο τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος.

Η ομάδα έχει κάνει και τις πρώτες συμφωνίες στα μεταγραφικά και ενδεχομένως το μάτς με το Κιλκίς να βρει τον Πανσερραϊκό και με νέα πρόσωπα που θα ενθουσιάσουν τους φίλους της ομάδας και θα βοηθήσουν ουσιαστικά τον σύλλογο!

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr