Τα “Ικαρόπουλα” κόντρα στα “Αετόπουλα”!

Τα "Ικαρόπουλα" κόντρα στα "Αετόπουλα"!

Ο Αθλητικός όμιλος καλαθοσφαίρισης (Α.Ο.Κ) Ίκαροι Σερρών και οι «κυανοκίτρινες» ακαδημίες του συλλόγου, ανακοινώνουν την επέκταση της σειράς φιλικών αγώνων, που έχει ξεκινήσει από την έναρξη της αγωνιστικής σεζόν 2017-2018 και εκτός νομού Σερρών, με ομάδες που έχουν γράψει ιστορία, στην Ελληνική καλαθοσφαίριση.
Τα «Ικαρόπουλα» μας, έχουν αγωνιστεί ήδη, με τις αντίστοιχες ακαδημίες του Βισάλτη Νιγρίτας, του Α.Ο.Σ.- Γ.Σ.ΣΕΡΡΩΝ, και του Πανσερραϊκού εντός νομού Σερρών και πλέον ξεκινούν τους φιλικούς αγώνες εκτός έδρας, από το Σάββατο 18 Νοεμβρίου στην Θεσσαλονίκη, όπου θα αγωνιστούν με την ακαδημία του ΠΑΟΚ.
Στόχος τον «κυανοκίτρινων» ακαδημιών είναι η δημιουργία μιας σειράς από φιλικά παιχνίδια και πλούσιες δραστηριότητες με ιστορικές ομάδες μέχρι τις εορτές των Χριστουγέννων, όπου θα προσδώσουν σε όλα τα ηλικιακά κλιμάκια, αθλητικές εμπειρίες, ηθικές και πολιτισμικές αξίες.
Περισσότερα από 10 τμήματα, τουλάχιστον 180 παιδιά με τους γονείς τους, 7 προπονητές και αρκετά μέλη της διοίκησης θα συμμετέχουν στην αποστολή για την Θεσσαλονίκη. Τα παιχνίδια θα γίνουν σε τρία γήπεδα, συγκεκριμένα στην Τούμπα, στο «Παλατάκι» της Πυλαίας και στο βοηθητικό γήπεδο της Πυλαίας και η μετακίνηση θα γίνει με λεωφορεία.
Στην Θεσσαλονίκη θα αγωνιστούν:
1 τμήμα 2010, 2 τμήματα 2009, 2 τμήματα 2008, 1 τμήμα 2007, 2 τμήματα 2006, 2 τμήματα 2005, 1 τμήμα 2004, 1τμήμα 2003 και το παιδικό μας τμήμα.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr