Τα βρήκαν Πανσερραϊκός και Ε.Π.Σ.Σ μετά το εξώδικο για τα γήπεδα!

Τα βρήκαν Πανσερραϊκός και Ε.Π.Σ.Σ μετά το εξώδικο για τα γήπεδα!

Με… πυροσβεστική παρέμβαση όπως φαίνεται του νέου γενικού αρχηγού της ομάδας Δημήτρη Αϊβαζίδη, αλλά και πολλών ανθρώπων μέσα και γύρω από τον Πανσερραϊκό, η “φωτιά” που άναψε με το εξώδικο που απέστειλε την προηγούμενη εβδομάδα η ΠΑΕ προς την Ε.Π.Σ.Σερρών αναφορικά με την χρήση των γηπέδων της Ομόνοιας έσβησε και η “παρεξήγηση λύθηκε” όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η ανακοίνωση.

Έτσι και αλλιώς αυτό που έλεγαν από την πρώτη στιγμή τόσο ο πρόεδρος της Ένωσης όσο και τα μέλη, άνθρωποι που κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει την αγάπη τους για τον Πανσερραϊκό, ήταν πως “εμείς κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας γενικά για να βοηθήσουμε την ομάδα. Δεν είναι δυνατόν να μας κατηγορούν για αυτό το θέμα”. Οι εξηγήσεις δόθηκαν λοιπόν, καταλογίστηκαν οι ευθύνες και ξεκινάει μία καινούργια αρχή συνεργασίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του “SSN” η Ε.Π.Σ.Σ έχει προτείνει εδώ και αρκετές ημέρες στην ΠΑΕ, σε συνεργασία και με τον Δήμο, να βρεθεί κάποιο άλλο γήπεδο είτε στην Ομόνοια, είτε κάπου αλλού, προκειμένου να δοθεί προς εκμετάλλευση στον Πανσερραϊκό από την στιγμή που υπάρχει διάθεση να δώσει τα απαραίτητα χρήματα και να το κάνει όπως πρέπει για να χρησιμοποιείται για τις προπονήσεις. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Στο πλαίσιο των νέων του αρμοδιοτήτων ο Γενικός Αρχηγός της Π.Α.Ε ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ κ.Δημήτριος Αιβαζίδης συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της Ε.Π.Σ Σερρών κ.Αθανάσιο Χατζηπαντελή και αφού δόθηκαν αμοιβαίες εξηγήσεις λύθηκε η παρεξήγηση της προηγούμενης εβδομάδας και πλέον ξεκινάει μία καινούργια αρχή συνεργασίας σε πιο στέρεες βάσεις”.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr