Τα βλέμματα στραμμένα στο Σιδηρόκαστρο για την 2η αγωνιστική της ΕΚΑΣΑΜΑΘ !

Τα βλέμματα στραμμένα στο Σιδηρόκαστρο για την 2η αγωνιστική της ΕΚΑΣΑΜΑΘ !

Τοπικό ντέρμπι περιλαμβάνει το μενού της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της ΕΚΑΣΑΜΑΘ, καθώς το Ρούπελ υποδέχεται για 2η φορά σε διάστημα 20 ημερών την Ηράκλεια αυτή την φορά όμως για το πρωτάθλημα και όχι για το Κύπελλο (είχε κερδίσει το Ρούπελ με 76-69). Το Σάββατο στις 17:00 και οι δυο ομάδες θα επιδιώξουν την 1η τους φετινή νίκη, καθώς οι Σιδηροκαστρινοί ηττήθηκαν την 1η αγωνιστική εκτός έδρας, ενώ η Ηράκλεια έκανε το ρεπό της και η αυριανή αναμέτρηση αποτελεί την φετινή της πρεμιέρα.

Χωρίς τον Στάσα και τον τραυματία Γιαννάτο θα αγωνιστεί το “οχυρό” στην Σαββατιάτικη αναμέτρηση, ενώ από την άλλη πλευρά ο Νίκος Μάντζιος δεν θα έχει στην διάθεση του τον Λαζαρίδη με τον Νιφορίδη να κάνει το ντεμπούτο του με την κόκκινη φανέλα και μάλιστα εναντίον της ομάδας που αγωνιζόταν μέχρι σήμερα. Δημάδης και Γιαννούλης θα διευθύνουν τον συγκεκριμένο αγώνα.

 

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr