Τα έψαλλαν στους παίκτες Αμανατίδης-Κυπαρίσσης!

Τα έψαλλαν στους παίκτες Αμανατίδης-Κυπαρίσσης!

Με τεντωμένα νεύρα κύλησε στον Πανσερραϊκό η επόμενη ημέρα μετά το ματς με την Αναγέννηση Καρδίτσας και με τον απρόσμενο τρόπο με τον οποίο αυτό τελείωσε. Οι “κόκκινοι” ακόμη δεν μπορούν να πιστέψουν πως έχασαν τους τρεις βαθμούς σε έναν αγώνα ξεκάθαρα δικό τους και στην προπόνηση της Δευτέρας τόσο ο Περικλής Αμανατίδης όσο και ο Θωμάς Κυπαρίσσης έκρουσαν… καμπανάκια στους παίκτες, τους εξέφρασαν την απογοήτευση τους που δεν μπόρεσαν να τελειώσουν το ματς κόντρα σε μία ομάδα που έκανε μιάμιση φάση στο 90λεπτο και τους έθεσαν προ των ευθυνών τους.

Από την διοίκηση δε φαίνεται να υπάρχει θέμα με τον Περικλή Αμανατίδη, παρά τα όσα ο ίδιος δήλωσε μετά το ματς και ίσα-ίσα η ψαλμωδία στους παίκτες δείχνει ότι με την διάθεση που έχει η ομάδα να ενισχυθεί όσο περισσότερο γίνεται σε αυτή την μεταγραφική περίοδο, κανένας που δεν δείχνει στον μέγιστο βαθμό ότι αξίζει να παραμείνει δεν θα πρέπει να θεωρεί την θέση του στο ρόστερ ασφαλή!

Ήδη ο Πανσερραϊκός έχει κάνει πέντε μεταγραφές και προτίθεται να ενισχυθεί και σε άλλες θέσεις, το ρόστερ έχει ήδη μεγαλώσει, έστω και λίγο από αυτό που υπήρχε μέχρι πριν από λίγες ημέρες και όσοι καθυστερούν την αλλαγή που θέλει ο Περικλής Αμανατίδης, εφόσον το πλάνο του στηρίζεται, είναι αμφίβολο αν θα συνεχίσουν.

Όπως και να έχει η ομάδα πλέον πρέπει να κοιτάξει τον εκτός έδρας αγώνα με τον Αιγινιακό, περιθώρια για άλλες απώλειες δεν υπάρχουν, ενώ ο προπονητής πιθανόν να έχει στην διάθεση του όλα τα μεταγραφικά αποκτήματα, με εξαίρεση ίσως τον Κάκκο, καθώς ακόμη δεν έχουν ολοκληρωθεί όλες οι διαδικασίες.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr