Ταξιδεύουν στο Πανόραμα για νέα νίκη οι γυναίκες του Πανσερραϊκού !

Ταξιδεύουν στο Πανόραμα για νέα νίκη οι γυναίκες του Πανσερραϊκού !

20/02  ΠΑΝΟΡΑΜΑ – ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ  14:45

Εκτός έδρας δοκιμασία περιλαμβάνει η 15η αγωνιστική για την γυναικεία ομάδα του Πανσερραϊκού, η οποία πηγαίνει στο Πανόραμα που έως τώρα δεν έχει να επιδείξει μια αξιόλογη πορεία (2-8 ρεκόρ), αλλά αυτό δεν λέει και πολλά. Οι “κόκκινες” καλούνται να είναι ιδιαίτερα συγκεντρωμένες, να μην δώσουν δικαιώματα και να φτάσουν στο ροζ φύλλο αγώνος που θα τους κρατήσει στα υψηλά στρώματα του βαθμολογικού πίνακα.

Στα ευχάριστα νέα, ο Πασχάλης Ρούλης μπορεί να υπολογίζει κανονικά σε Πελτέκη, Τσάντα και Μπακιρτζίδου που επιστρέφουν σε αγωνιστικούς ρυθμούς και θα ενισχύσουν τις “λιονταρίνες”. Εκτός παραμένει η βασική point guard, Νίκη Χωλοπούλου, η οποία δεν έχει ξεπεράσει ακόμη τον τραυματισμό της. Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου η ομάδα του Πανσερραϊκού είχε επικρατήσει με 55-38 χάρη στο καλό τέταρτο δεκάλεπτο. Το τζάμπολ της αναμέτρησης έχει οριστεί για το μεσημέρι της Κυριακής στις 14:45.

*Φώτο-πηγή: www.anexartitos.gr

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr