Ταλαιπωρία για τον Πανσερραϊκό! Στο Ηράκλειο ακόμη η αποστολή…

Ταλαιπωρία για τον Πανσερραϊκό! Στο Ηράκλειο ακόμη η αποστολή...

Ο Πανσερραϊκός ηττήθηκε με 2-0 στην Κρήτη και ξεκίνησε με νέο άσχημο αποτέλεσμα τον 2ο γύρο της Football League, ωστόσο σα να μην έφτανε αυτό ήρθε και η ταλαιπωρία λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών για να ταλαιπωρήσει ακόμη περισσότερο τα “λιοντάρια”.

Η αποστολή του Πανσερραϊκού ήταν προγραμματισμένο να αναχωρήσει από το Ηράκλειο αργά το απόγευμα της Κυριακής, ωστόσο η πτήση ακυρώθηκε λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών, με αποτέλεσμα οι “κόκκινοι” να μείνουν ακόμη ένα βράδυ στην Κρήτη.

Ωστόσο και παρότι ήρθε η Δευτέρα δεν άλλαξε κάτι, καθώς ενώ η ομάδα βρέθηκε κανονικά στο αεροδρόμιο για την πτήση της επιστροφής βρίσκεται ακόμη εκεί! Αρχικά είχε ενημέρωση πως θα πετούσε για Θεσσαλονίκη μέσω Αθήνας κάτι που εν τέλει δεν έγινε, ενώ στην συνέχεια επιβιβάστηκε στο αεροπλάνο αλλά η πτήση δεν ξεκίνησε και πάλι, καθώς μοιάζει αδύνατο αυτή την ώρα να προσγειωθεί στο αεροδρόμιο “Μακεδονία”. Μάλιστα το ίδιο γίνεται και σε πολλές ακόμη πτήσεις.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr