Τίτλοι τέλους και επίσημα για την Βέροια

Τίτλοι τέλους και επίσημα για την Βέροια

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος «θανάτου» γράφτηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (22/2), με τη Βέροια να αποχωρεί από το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής. Όπως έγινε γνωστό, η «Βασίλισσα του Βορρά» έστειλε στη διοργανώτρια αρχή έγγραφο με το οποίο γνωστοποιεί ότι δεν συνεχίζει.

Εξάλλου τα οικονομικά προβλήματα της ομάδας την είχαν οδηγήσει στο γκρεμό… Συγκεκριμένα της είχε επιβληθεί διπλή αφαίρεση βαθμών, ενώ τη Δευτέρα (26/2) θα ακολουθούσε και τρίτη που θα σήμαινε την αυτόματη αποβολή της.

Σημειώνεται πάντως ότι ο Απόλλων Καλαμαριάς (Πόντου) και οι διαιτητές θα κατέβουν κανονικά στο γήπεδο την Κυριακή (25/2) καθώς το παιχνίδι του με τη Βέροια έχει οριστεί κανονικά. Από εκεί και πέρα, ο ρέφερι αναμένεται να κλείσει το φύλλο αγώνα εις βάρος της και πλέον η υπόθεση θα οδηγηθεί στον αθλητικό δικαστή για τα περαιτέρω.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr