Τίμησαν και τιμήθηκαν οι παλαίμαχοι του Πανσερραϊκού με τους προπονητές Ν.Σερρών

Τίμησαν και τιμήθηκαν οι παλαίμαχοι του Πανσερραϊκού με τους προπονητές Ν.Σερρών

Στον όμορφο και άνετο χώρο των ιδιόκτητων εγκαταστάσεων των Ακαδημιών του Πανσερραϊκού, στην είσοδο του αθλητικού πάρκου Ομόνοιας, πραγματοποιήθηκε η εθιμοτυπική κοπή πίτας, των παλαιμάχων του Πανσερραϊκού και του συνδέσμου προπονητών ποδοσφαίρου.

Η ατμόσφαιρα ήταν γιορτινή, με πολλά γνωστά πρόσωπα του Πανσερραϊκού να παρευρίσκονται ανάμεσα στους συνδαιτημόνες που απόλαυσαν λαϊκή μουσική και καλό φαγητό.

Τιμήθηκαν και φέτος πρόσωπα που δόξασαν τον Σερραϊκό σύλλογο κι ευρύτερα τον Σερραϊκό αθλητισμό, όπως ο πρόεδρος του Πανσερραϊκού, Νίκος Κατσαβάκης, απο τον Δήμαρχο Σερραίων Αλέξανδρο Χρυσάφη.

Μάλιστα τόσο, ο πρόεδρος του συλλόγου Παλαιμάχων, Τάκης Βάβαλης, όσο και το εξέχων μέλος, Γιώργος Τσιφούτης, αναφέρθηκαν με κολακευτικά λόγια προς το πρόσωπο του προέδρου του ποδοσφαιρικού τμήματος.
Χαρακτηριστικά είπαν:

Τ.Βάβαλης:

«Ο Νίκος Κατσαβάκης ξεκίνησε απο τον Πανσερραϊκό, έπαιξε σε εποχές ανυποληψίας και τώρα είναι πρόεδρος στα χειρότερα χρόνια του συλλόγου, με την προσπάθεια όμως να κρίνεται σοβαρή και ελπιδοφόρα»


Γ.Τσιφούτης:

«Μπορεί ο Πανσερραϊκός να είναι χαμηλά αλλα μας αρέσει η δουλειά που κάνετε και σας στηρίζουμε»


Ν.Κατσαβάκης:

«Ο Πανσερραϊκός έχει παρελθόν με όλους εσάς εδώ, έχει παρόν και φυσικά μέλλον, για το οποιό φροντίζουμε καθημερινά, ώστε φέρουμε τον σύλλογο ψηλά εκεί που ανήκει! Και για να μην αναρωτιούνται μερικοί…ο Πανσερραϊκός δεν εκπροσωπείται μόνο απο μένα αλλά και απο τους Τάσο Καζία, Νίκο Σολούγκα και Αλέξανδρο Χατζηδημητρίου».

Επίσης τιμήθηκαν ο Γιώργος Αποστολίδης, παλαίμαχος σέντερ φορ της πρώτης ομάδας των «Λιονταριών», ο Σάκης Χατζηπαντελής πρόεδρος της ΕΠΣΣ, ο Μάκης Μιντιούρης, βετεράνος διαιτητής FIFA, και οι Γιωργός Ζαχαριάδης, Άκης Τσιφτελίδης που συνεχίζουν να αγωνίζονται στα γήπεδα του τοπικού ποδοσφαίρου του νομού μας.

Ανάμεσα στους επίσημους καλεσμένους βρέθηκαν και ο Δήμαρχος Σερραίων Αλέξανδρος Χρυσάφης, ο Αντιπεριφερειάρχης Σερρών Παναγιώτης Σπυρόπουλος, ο περιφερικούς σύμβουλος κος Μαλλιάρας, ο Δήμαρχος Βισαλτίας Αθανάσιος Μασλαρινός, ο Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Σερρών Βασίλειος Κατιρτζόγλου,  ο Διοικητής του Νοσοκομείου κος Φαρμάκης ο πρόεδρος του ερασιτέχνη ΜΓΣ Πανσερραϊκού Τάσος Παναγιώτου, ο Δημήτρης Κεραμάρης του Παραλιμνίου και ο πρόεδρος του Αετού Οφρυνίου Νίκος Λαμπίδης.


Η βραδιά έκλεισε με γλέντι και αθλητικό κους-κους, με το φλουρί να πέφτει στην ΕΠΣ Σερρών και τον πρόεδρο της Σάκη Χατζηπαντελή.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr