Τέσσερις αλλαγές σε Γ΄ Εθνική και τοπικά πρωταθλήματα!

Τέσσερις αλλαγές σε Γ΄ Εθνική και τοπικά πρωταθλήματα!

Αλλάζουν τα δεδομένα στη Γ΄ Εθνική και στα τοπικά πρωταθλήματα, αφού ο νέος Κανονισμός Αγώνων Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ ήρθε να διαφοροποιήσει αρκετά τα πράγματα, όσον αφορά στις αλλαγές που θα γίνονται κατά τη διάρκεια ενός παιχνιδιού. Σύμφωνα, έτσι, με τον Κ.Α.Π., σε όλα τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα και Κύπελλα από την ερχόμενη περίοδο επιτρέπονται μέχρι 4 αλλαγές σε κάθε ματς κι όχι 3 όπως ίσχυε μέχρι τώρα.

Αναλυτικά αναφέρεται: «Στους αγώνες πρωταθλήματος και κυπέλλου των δύο επαγγελματικών κατηγοριών, επιτρέπεται, σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, η αντικατάσταση μέχρι τριών ποδοσφαιριστών από κάθε ομάδα και ανεξάρτητα από τις θέσεις στις οποίες αγωνίζονται.

Απαγορεύεται η επανασυμμετοχή στον αγώνα οποιουδήποτε ποδοσφαιριστή αντικαταστάθηκε στη διάρκεια του αγώνα. Σε όλα τα λοιπά –ερασιτεχνικά- πρωταθλήματα και κύπελλα επιτρέπονται μέχρι τέσσερις (4) αλλαγές σε κάθε αγώνα».

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr