Τέλος ο Κουζουτζίδης από την Ελπίδα Σκουτάρεως!

Τέλος ο Κουζουτζίδης από την Ελπίδα Σκουτάρεως!

Το παιχνίδι κόντρα στον Λιθότοπο ήταν και το τελευταίο του Νίκου Κουζουτζίδη στον πάγκο της Ελπίδας Σκουτάρεως, καθώς η διοίκηση ανακοίνωσε την λύση της συνεργασίας με τον έμπειρο προπονητή με αφορμή την ήττα και την άσχημη, όπως την χαρακτηρίζει, εμφάνιση της ομάδας.

 

Η διοίκηση επένδυσε πολλά στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου φέρνοντας στην Ελπίδα παίκτες εγνωσμένης αξίας και ικανούς να κάνουν την διαφορά στο τοπικό, ωστόσο όπως φαίνεται δεν είδε τα αποτελέσματα που περίμενε στον αγωνιστικό χώρο.

 

Στο διάστημα που ήταν στον πάγκο της ομάδας πανηγύρισε επτά νίκες, ενώ είχε δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Η Ελπις βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσει τη λύση συνεργασίας με τον προπονητή της ομαδας Νίκο Κουσουτζιδη…Θελουμε να τον ευχαριστήσουμε για όσα πρόσφερε στην ομαδα μας που και αυτος με τον τροπο του προσπάθησε στα μέγιστα για την υλοποίηση των στόχων που έθεσε η διοίκηση…Θελουμε να του ευχηθούμε υγεία πανω απ’ ολα και να συνεχίσει με πολυ μεράκι αυτο που αγαπάει να κανει…”.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr