Τέλος ο Αναστασιάδης από τον Ηρακλή μετά την ήττα από τον Μακεδονικό!

Ραγδαίες εξελίξεις στον Ηρακλή, καθώς μετά την ήττα από τον Μακεδονικό στην Πολίχνη με 1-0, το ποδοσφαιρικό τμήμα των «κυανολεύκων» ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της με τον Σάκη Αναστασιάδη. O Σερραίος τεχνικός είχε αναλάβει την ομάδα σε πολύ δύσκολη κατάσταση τον Σεπτέμβριο και κατόρθωσε να διαμορφώσει ένα ανταγωνιστικό ρόστερ, χωρίς προετοιμασία, είχε τον Ηρακλή στην 1η θέση με εντυπωσιακές εμφανίσεις, ωστόσο η πτώση του “γηραιού” από την κορυφή μετά την ήττα φαίνεται πως ήταν αρκετή για να τον φέρει εκτός ομάδας.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Σε έκτακτη συνεδρίαση του το Διοικητικό Συμβούλιο του ποδοσφαιρικού Ηρακλή μετά και το άτυχο αποτέλεσμα αποφάσισε ομόφωνα να ζητήσει την λύση συνεργασίας με τον προπονητή μας κύριο Σάκη Αναστασιάδη τον οποίο ενημερώσαμε σχετικά.
Το Διοικητικό Συμβούλιο δημόσια ευχαριστεί τον φίλο, τον άνθρωπο και προπονητή κύριο Σάκη Αναστασιάδη για το θάρρος που είχε να δεχθεί από την αρχή την ευθύνη συγκρότησης αυτής της ομάδος.
Τον ευχαριστούμε για αυτό και του ευχόμαστε τα καλύτερα και σε προσωπικό αλλά και σε επαγγελματικό επίπεδο»
Recommended Posts

ΕΠΣΣ: Τελικά αποτελέσματα – βαθμολογίες αγώνων Σαββάτου 04 / 2 / 23 σε Α΄ & Β΄ κατηγορία
05 Φεβρουαρίου, 2023

Γ΄Εθνική 1ος Ομιλος 14η αγωνιστική Αποτελέσματα – Βαθμολογία
05 Φεβρουαρίου, 2023

Καζίας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6: «Αυγενάκεια αναδιάρθρωση, χωρίς μελέτη μόνο με λόγια»
02 Φεβρουαρίου, 2023