Τέλος ο Αναστασιάδης από τον Ηρακλή μετά την ήττα από τον Μακεδονικό!

Τέλος ο Αναστασιάδης από τον Ηρακλή μετά την ήττα από τον Μακεδονικό!

Ραγδαίες εξελίξεις στον Ηρακλή, καθώς μετά την ήττα από τον Μακεδονικό στην Πολίχνη με 1-0, το ποδοσφαιρικό τμήμα των «κυανολεύκων» ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της με τον Σάκη Αναστασιάδη. O Σερραίος τεχνικός είχε αναλάβει την ομάδα σε πολύ δύσκολη κατάσταση τον Σεπτέμβριο και κατόρθωσε να διαμορφώσει ένα ανταγωνιστικό ρόστερ, χωρίς προετοιμασία, είχε τον Ηρακλή στην 1η θέση με εντυπωσιακές εμφανίσεις, ωστόσο η πτώση του “γηραιού” από την κορυφή μετά την ήττα φαίνεται πως ήταν αρκετή για να τον φέρει εκτός ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Σε έκτακτη συνεδρίαση του το Διοικητικό Συμβούλιο του ποδοσφαιρικού Ηρακλή μετά και το άτυχο αποτέλεσμα αποφάσισε ομόφωνα να ζητήσει την λύση συνεργασίας με τον προπονητή μας κύριο Σάκη Αναστασιάδη τον οποίο ενημερώσαμε σχετικά.

Το Διοικητικό Συμβούλιο δημόσια ευχαριστεί τον φίλο, τον άνθρωπο και προπονητή κύριο Σάκη Αναστασιάδη για το θάρρος που είχε να δεχθεί από την αρχή την ευθύνη συγκρότησης αυτής της ομάδος.

Τον ευχαριστούμε για αυτό και του ευχόμαστε τα καλύτερα και σε προσωπικό αλλά και σε επαγγελματικό επίπεδο»

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr