Τέλος ο Αμανατίδης από τον Πανσερραϊκό! “Θα είναι καλό για την ομάδα…”

Τέλος ο Αμανατίδης από τον Πανσερραϊκό! "Θα είναι καλό για την ομάδα..."

Παρελθόν αποτελεί ο Περικλής Αμανατίδης από την τεχνική ηγεσία του Πανσερραϊκού μετά και την ήττα με 0-1 από τον Εργοτέλη! Ο έμπειρος τεχνικός βρέθηκε στην συνέντευξη τύπου και ενημέρωσε για την απόφαση του να αποχωρήσει, σημειώνοντας πως η αλλαγή θα κάνει καλό και θα βοηθήσει την ομάδα να προχωρήσει, ενώ ζήτησε να στηριχτούν οι παίκτες. Αναλυτικά είπε:

“Στους νέους παίκτες πρέπει να δοθεί χρόνος ενσωμάτωσης, είναι ταλαντούχοι, έχουν παίξει όλοι στην Σούπερ Λίγκ, είναι επιτυχία που ήρθαν στην ομάδα μας να βοηθήσουν. Δεν είναι καλό να δημιουργείται στην ομάδα τεχνητή ένταση. Το κλίμα στα αποδυτήρια είναι καλό, οι παίκτες οι περισσότεροι είναι νέα παιδιά κάτω των 23 ετών, πρέπει να τους πιστέψετε γιατί το αξίζουν. Να τους πιστέψει και ο κόσμος. Είναι αυτοί που θα δώσουν την μάχη μέχρι τέλος και νομίζω πως η ομάδα θα σωθεί. Στον Πανσερραϊκό διαφωνώ με κάθε είδους εσωστρέφεια. Αυτό το έχει η ομάδα με μία αλληλουχία γεγονότων. Αδικήθηκε ο Πανσερραϊκός, αλλά δεν χρειάζεται κλάμα για αυτό. Οργάνωση χρειάζεται και θωράκιση. Το καλοκαίρι έβαλα πλάτη γιατί την χρειαζόταν, είναι καλό όμως μερικές στιγμές όταν δεν υπάρχει εξέλιξη να ξέρεις να βάζεις ένα τέλος. Νομίζω και για την ομάδα θα είναι καλή η εξέλιξη, με νέο υλικό, να βρει κάτι άλλο να προχωρήσει. Αυτή πιστεύω πως είναι μία απόφαση όχι εν θερμώ, αλλά είναι μία απόφαση που αισθάνομαι ότι πρέπει για να βοηθηθεί η ομάδα. Θα αλλάξει κάτι και για την ομάδα και για εμένα. Έχω ήδη ενημερώσει τον πρόεδρο και νομίζω ότι θα πρέπει να χαραχθεί μία καινούργια ημέρα. Έχουμε όλοι μία διαδρομή και δεν επιτρέπω να με ακυρώσει κανείς. Είμαι αυτός που είμαι. Θα προχωρήσουμε όλοι, υπάρχει επόμενη ημέρα για όλους. Συνεχίζω να πιστεύω αυτό που είχα πει, πως ο Πανσερραϊκός με ή χωρίς εμένα θα σωθεί. Το πιστεύω και το θέλω”.

Για τους λόγους που η ομάδα έφτασε χαμηλά στην βαθμολογία:

“Συγκυριακά είναι πίσω. Οι περισσότεροι ξέρουν πόσα παιχνίδια ήταν καλύτερη η ομάδα και δεν τα πήρε. Σήμερα ήταν ένα μοιρασμένο παιχνίδι. Χάσαμε και οι δύο ευκαιρίες. Αυτή είναι η αλήθεια. Ήταν ένα μοιρασμένο παιχνίδι. Λόγω των συγκυριών έμεινε πίσω, αλλά νομίζω πως προλαβαίνει να σηκώσει κεφάλι. Έπρεπε να γίνει μία αλλαγή. Θα ξημερώσει μία άλλη ημέρα”.

 

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr