Τέλος Εποχής για τους Ικάρους! Αποχώρησαν απο το πρωτάθλημα!

Μετά απο μια σχεδόν χρυσή δεκαετία για τους «κυανοκίτρινους», έρχεται ένα άδοξο φινάλε, αφού η πιο πετυχημένη Σερραϊκή ομάδα μπάσκετ, στην σύγχρονη ιστορία της καλαθοσφαίρισης των Σερρών, δεν μπορεί να ανταπεξέλθει οικονομικά και επομένως να διατηρήσει τα κεκτημένα της για την επόμενη σεζόν. Οι Ίκαροι εάν επανέλθουν στο πρωτάθλημα την επόμενη χρονιά, η εκκίνηση αυτή θα συμβεί απο τη τελευταία κατηγορία του τοπικού πρωταθλήματος.

Φυσικά σε όλη αυτή την κατρακύλα των τελευταίων ετών, παρά το αγωνιστικό «καμουφλάρισμα», υπάρχουν διοικητικές ευθύνες, που έφεραν εκτός μπάσκετ τους Ικάρους.

Η ΕΟΚ με ανακοίνωσή της αναφέρει:

Σας ενημερώνουμε ότι το Σωματείο ΑΟΚ «ΟΙ ΙΚΑΡΟΙ» ΣΕΡΡΩΝ, με τον υπ’ αριθ. Πρωτ. 049/27-09-2021 έγγραφό του, δήλωσε ότι αποχωρεί από το Πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής κατηγορίας Ανδρών για την αγωνιστική περίοδο 2021 – 2022.

Το πρόγραμμα των αγώνων διαμορφώνεται έχοντας ρεπό το σωματείο που είχε προγραμματιστεί να αγωνίζεται με τους Ικαρους Σερρών.

Με την ανακοίνωση αυτή μπαίνουν και επίσημα τίτλοι τέλους για το Σερραϊκό σωματείο που ιδρύθηκε το 1984 και γνώρισε στιγμές δόξας φτάνοντας να αγωνιστεί στην Α2 Εθνική κατηγορία το 2009 και να τερματίσουν δύο φορές στην 3η θέση της Α2 το 2011 και το 2012, χάνοντας μάλιστα την άνοδο στην μεγάλη κατηγορία (Α1) την δεύτερη χρονιά, λόγω τριπλής ισοβαθμίας.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr