Πανσερραϊκος: «Τάσο ψυχάρα Πανσερραϊκάρα» | Δωρεά 40 διαρκείας στους φιλάθλους!

Πανσερραϊκος: «Τάσο ψυχάρα Πανσερραϊκάρα» | Δωρεά 40 διαρκείας στους φιλάθλους!

Σε μια μοναδική κίνηση για τα Σερραϊκά και γενικότερα Ελληνικά δεδομένα…ο πρώην αρχηγός του Πανσερραϊκού Τάσος Παπάζογλου, με μια ιδιαίτερη κίνηση του, συνεισφέρει ψυχολογικά, οικονομικά, εμπορικά στη νέα διοικητική προσπάθεια των Κατσαβάκη-Καζία, σκορπώντας παράλληλα ενθουσιασμό στις τάξεις των «κόκκινων» φιλάθλων.

Τι έκανε; Κάτι τόσο απλό, αλλά πολύ σημαντικό. Δείχνοντας την πραγματική αγάπη του για τον σύλλογο που τον ανέδειξε! Αγόρασε 40 εισιτήρια διαρκείας των 60€ στην σκεπαστή Θύρα 4 και τα προσφέρει δωρεάν στους φίλους του Πανσερραϊκού μέσω της ομάδας. Η διάθεση των εισιτηρίων, θα γίνει με διαγωνισμό στα επίσημα social media του συλλόγου και αυτά θα παραδοθούν στους νικητές, στις 5 Αυγούστου που είναι και η επίσημη ημερομηνία έναρξης της προετοιμασίας για τη νέα χρονιά.

Η διοίκηση του Πανσερραϊκού φρόντισε να βγάλει ευχαριστήρια ανακοίνωση προς τον ποδοσφαιριστή, τονίζοντας πως τον περιμένει να κλείσει την καριέρα του στα «λιοντάρια».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Τάσο Παπάζογλου ψυχάρα για ΠΑΝΤΑ Πανσερραϊκάρα!

Οι Νίκος Κατσαβάκης και Τάσος Καζίας, οι διοικούντες, του ποδοσφαιρικού τμήματος ΜΓΣ Πανσερραϊκός, ευχαριστούν θερμά τον γνήσιο Πανσερραϊκό, στην καρδιά και την ψυχή, Τάσο Παπάζογλου, για την μοναδικά τιμητική δωρεά που έκανε, στον σύλλογο που τον ανέδειξε, αγοράζοντας 40 εισιτήρια διαρκείας για την Θύρα 4, τα οποία και προσφέρει δωρεάν στους φιλάθλους της ομάδας μας.

Το ευχαριστώ από την μεριά μας, είναι λίγο προς τον άνθρωπο Τάσο. Ευχόμαστε στον ποδοσφαιριστή Παπάζογλου -που ανδρώθηκε, φορώντας την φανέλα με το «λιοντάρι της Αμφιπόλης» στο στήθος- καλή επιτυχία στη νέα του πρόκληση στο μακρινό Αζερμπαϊτζάν και σύντομα τον περιμένουμε πίσω στα Σερραϊκά λημέρια, ώστε να κλείσει την καριέρα του, στην ομάδα της καρδιάς του.

Με σεβασμό και εκτίμηση,

Νίκος Κατσαβάκης | Πρόεδρος

Τάσος Καζίας | Γενικός διευθυντής

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr