Τάσος Καζίας: «Ο ανοιχτός αθλητισμός παρέχει τονωτικές ενέσεις ψυχολογίας»

Τάσος Καζίας: «Ο ανοιχτός αθλητισμός παρέχει τονωτικές ενέσεις ψυχολογίας»

Με αφορμή τις εξελίξεις στον χώρο του ποδοσφαίρου και την κινητικότητα μεταξύ υπουργείων, ΕΠΟ, Ένωσης Sl2-Fl, Super League 1 και του οργάνου των ποδοσφαιριστών (ΠΣΑΠ), ο πρόεδρος της ΠΑΕ Πανσερραϊκός κ. Τάσος Καζίας, τοποθετήθηκε στα «κόκκινα media», δηλώνοντας κάτι ιδιαίτερα σημαντικό, την ανάγκη για ψυχαγωγία στις τοπικές κοινωνίες, μέσω του αθλητισμού και του επαγγελματικού ποδοσφαίρου, όπως συμβαίνει σε όλη την Ευρώπη μέχρι στιγμής!

Η νέα επιστολή που θα σταλεί στους αρμόδιους φορείς για την εκκίνηση των πρωταθλημάτων της «’Ενωσης» και η αυριανή τηλεδιάσκεψη για την παρουσίαση της ολιστικής μελέτης των FIFA/UEFA για τ0 Ελληνικό ποδόσφαιρο, αποτελεί πρώτης τάξεως ευκαιρία για να τεθεί και το ψυχολογικό ζήτημα και τις συνθήκες ευφορίας που προκαλεί το ποδόσφαιρο στην πιεσμένη  Ελληνική κοινωνία.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Υφυπουργού:

Κάλεσα σε τηλεδιάσκεψη την Τρίτη 17/11 ποδοσφαιρικούς φορείς (ΕΠΟ, ΠΑΕ SL1, SL2, ΠΣΑΠ) να τους παρουσιαστεί από FIFA/UEFA η Ολιστική Μελέτη για το ελληνικό ποδόσφαιρο, που παραδόθηκε σε

@PrimeministerGR

Να ξεκινήσουμε για να υλοποιηθούν οι προτεινόμενες & αναγκαίες αλλαγές

Αναλυτικά η τοποθέτηση του Προέδρου της ΠΑΕ Πανσερραϊκός κ. Τάσου Καζία:

Με αφορμή τις επικείμενες τηλεδιασκέψεις, ανάμεσα σε όλους τους ποδοσφαιρικούς και κυβερνητικούς φορείς, ο Πανσερραϊκός μας, μεταφέρει το μήνυμα σε όλη την κοινωνία, ότι το ποδόσφαιρο, οφείλει να συνεχίσει να αποτελεί μια αισιόδοξη νότα χαράς, μέσα στην στεναχώρια, που μας περιβάλει.

Η νέα δυσάρεστη συγκυρία του εθνικού lockdown, για την ανάσχεση της εξάπλωσης του κορωναϊού, πλήττει οικονομικά, το μεγαλύτερο παραγωγικό κομμάτι της χώρας και οδηγεί σε μαρασμό την αθλητική κοινότητα.

Το επαγγελματικό ποδόσφαιρο της περιφέρειας, εκπροσωπείται στον μεγαλύτερο όγκο του, από την Ένωση Α2 και Β’ εθνικής κατηγορίας. Πρέπει από τα αρμόδια υπουργεία, ανεξαρτήτως των οικονομικών δεδομένων, που μηδενίζονται, για κάθε μέρα που περνά χωρίς αγωνιστική δράση, να  επιτραπεί, η εκκίνηση, με την πλήρη συμμόρφωση των μέτρων, που έχουν σχεδιαστεί ειδικά, για να μετριάσουν την εξάπλωση του ιού.

Οι επαγγελματικές ομάδες, στο ποδόσφαιρο, έχουν εφαρμόσει με επιτυχία, από την επανεκκίνηση του Ιούνιου, ισχυρά και ελεγμένα υγειονομικά πρωτόκολλα, φροντίζοντας για την ασφάλεια και την ευημερία των παικτών και του προσωπικού των ομάδων, δείχνοντας παράλληλα, τον δρόμο της επιστροφής στην κανονικότητα και στους υπόλοιπους κλάδους της κοινωνίας μας.

Αναγνωρίζουμε τις εθνικές προσπάθειες της κυβέρνησης για την αντιμετώπιση αυτής της επιδημίας αλλά είναι σημαντικό ο αθλητισμός, να συνεχίσει να παρέχει τονωτικές ενέσεις ψυχολογίας, σε όλους τους ανθρώπους της χώρας μας, όπως συμβαίνει σε όλη την Ευρώπη.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr