Τάσος Καζίας: «Μπήκαν οι βάσεις ώστε ο Πανσερραϊκός να γίνει ένα σύγχρονο κλαμπ»

Τάσος Καζίας: «Μπήκαν οι βάσεις ώστε ο Πανσερραϊκός να γίνει ένα σύγχρονο κλαμπ»

Ο επόμενος διευθύνων σύμβουλος του Πανσερραϊκού Τάσος Καζίας, μίλησε στο ‘SSN’ για την θετική εισήγηση του δήμου Σερρών στο αίτημα του ΜΓΣ σχετικά με την παραχώρηση των 45 στρεμμάτων στην Ομόνοια, ώστε να ξεκινήσουν οι εργασίες του αθλητικού κέντρου των «λιονταριών».

Τάσος Καζίας:

Είμαι χαρούμενος διότι είναι μια σημαντική μέρα για τον σύλλογο μας. Ευτυχώς, επικράτησε η λογική στο χθεσινό ΔΣ του Δήμου και η πλειοψηφία των συμβούλων, -που τους ευχαριστώ θερμά- αποφάσισε την έγκριση του αιτήματος μας, για την παραχώρηση μιας σημαντικής έκτασης. Με την πολύτιμη συμβολή του ερασιτέχνη, η ομάδα μας, θέτει τις βάσεις για την αναγέννηση της και την μετεξέλιξη σε ένα σύγχρονο κλαμπ, τόσο στο ποδόσφαιρο, όπου έγινε η αρχή αλλά πιστεύω και στα υπόλοιπα σπορ, αφού ο Πανσερραϊκός μας, προχωρά ενιαίος και αδιαίρετος.

Χωρίς πολλά λόγια, θα επισημάνω οτι μέχρι τώρα στο ποδοσφαιρικό τμήμα, όποια δέσμευση κι αν πήραμε προς τον κόσμο μας, την υλοποιήσαμε και παραμένουμε πιστοί στο πλάνο μας.

Η ομάδα επέστρεψε αγωνιστικά ως πρωταθλήτρια στις επαγγελματικές κατηγορίες και ηγείται ενός σχήματος, για την αναδιάρθρωση του Ελληνικού ποδοσφαίρου, παράλληλα, προετοιμαζόμαστε για τη νέα σεζόν έχοντας στο πλάι μας, ικανούς παίκτες και συζητάμε με ποδοσφαιριστές, που θέλουν πλέον να έρθουν να παίξουν για εμάς. Οι «κόκκινες» Ακαδημίες επέστρεψαν στον σύλλογο και μάλιστα με ιδιόκτητες εγκαταστάσεις για πρώτη φορά και σε λίγο καιρό θα ξεκινήσουν τα έργα ενός σημαντικού αθλητικού κέντρου, που θα ανήκει στον Πανσερραϊκό, γεγονός που τον ισχυροποιεί, στην περιοχή της Βόρειας Ελλάδας.

Περιμένουμε τον κόσμο να βρεθεί δίπλα μας -συνθηκών επιτρέποντος- και να στηρίξει αυτή την προσπάθεια εκσυγχρονισμού του κλαμπ.

Αυτές είναι οι πρώτες μακέτες του προπονητικού κέντρου στην Ομόνοια, οι οποίες χρήζουν αλλαγών και βελτιώσεων, προκειμένου να συνταχθούν με τους όρους των τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου Σερρών.

 

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr