Σ/Κ Μπάλα στην Ευρώπη…Μένουμε Ελλάδα μεσοβδόμαδα!

Σ/Κ Μπάλα στην Ευρώπη...Μένουμε Ελλάδα μεσοβδόμαδα!

Ένα σενάριο που το οραματίζονταν χρόνια οι Ευρωπαϊκές ομάδες που θέλουν κλειστή λιγκα και στο ποδόσφαιρο -όπως συμβαίνει επιτυχημένα ή όχι στο μπάσκετ-…βρίσκει πρόσφορο έδαφος για δοκιμή φέτος, ένεκα της ανάγκης λόγω του κορωναϊού! Το αναφέρουμε, έτσι για να θυμηθούμε και κάτι που συζητήθηκε έντονα πριν απο 2 χρόνια. Μπορεί να μην αγαπάμε τις συνομωσίες αλλα μην μας περνάνε και για κουτούς εκεί στα κέντρα λήψεως αποφάσεων, οτι ολα συμβαίνουν τυχαία!

Στα μέσα της εβδομάδας θα πραγματοποιούνται οι αγώνες πρωταθλήματος και τα Σαββατοκύριακα τα παιχνίδια του Champions και του Europa League σύμφωνα με την ανακοίνωση της Πολωνικής Ομοσπονδίας.

Τα νέα από την τηλεδιάσκεψη της UEFA βγαίνουν στην επιφάνεια ένα ένα… Μετά την οριστική αναβολή του Euro για το 2021, αλλά και τις νέες ημερομηνίες για τους τελικούς του Champions και Europa League λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, σειρά πήραν τα νέα για τον τρόπο με τον οποίο θα πραγματοποιηθούν τα παιχνίδια στα εθνικά, αλλά και ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Συγκεκριμένα, η Ομοσπονδία της Πολωνίας, ανακοίνωσε πως αφού θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε τα πάντα να έχουν ολοκληρωθεί μέχρι τις 30 Μαΐου, στη συνέχεια αναφέρεται στο τι θα γίνει αν αυτό τελικά δεν συμβεί που είναι και το πιθανότερο λόγω του Covid-19. Σε αυτή την περίπτωση, έχει παρθεί η απόφαση τα παιχνίδια για τα πρωταθλήματα κάθε χώρας να γίνονται μεσοβδόμαδα και οι αγώνες των Champions και Europa League τα Σαββατοκύριακα.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr