Σ.Αναστασιάδης: Στο ματς με την Καβάλα θα τεστάρουμε τους εαυτούς μας!

Σ.Αναστασιάδης: Στο ματς με την Καβάλα θα τεστάρουμε τους εαυτούς μας!

Η συνέντευξη Τύπου του αγώνα Πανσερραϊκός – Ασπίδα Ξάνθης:

Σάκης Αναστασιάδης (Προπ. Πανσερραϊκού):

«Θα ήθελα να ευχηθώ στα παιδιά της Ασπίδας γρήγορη ανάρρωση. Όσο για το ματς, θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου καθώς κάναμε ένα καλό παιχνίδι. Πετύχαμε τα γκολ σε τέτοια χρονικά σημεία που μας διευκόλυναν στη συνέχεια του αγώνα. Μου αρέσει που σιγά σιγά η ομάδα αποκτά το δικό της στυλ παιχνιδιού, κάτι που το δείξαμε και σήμερα, αλλά φυσικά θα ήθελα να το δω αυτό και σε παιχνίδια με μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας. Στο επόμενο ματς με την Καβάλα θα φανεί και το κατά πόσο μπορούμε να κοιτάμε ψηλότερα. Σίγουρα υπάρχουν διαφορές για τις ομάδες. Υπάρχει μια Καβάλα που έχει προγραμματίσει να κάνει πρωταθλητισμό και έχει οργανωθεί από το καλοκαίρι πάνω σε αυτό το κομμάτι και ένας Πανσερραϊκός που ξεκίνησε αργά με τα γνωστά και αρκετά προβλήματα αλλά με ψυχή… λιονταριού και θα δείξουμε την Κυριακή εάν αυτή η ψυχή μπορεί να ανταπεξέλθει σε ένα τέτοιου επιπέδου ματς».

Χρήστος Σαμαράς (Προπ. Ασπίδα Ξάνθης):

«Ξέραμε εξ αρχής τι έχουμε να αντιμετωπίσουμε. Όταν όμως χάνεις στα πρώτα 25λεπτά δύο παίκτες από τραυματισμό και έναν στο τέλος του α’ ημιχρόνου, θεωρώ ότι εκεί τελειώνουν όλα καθώς επηρεαστήκαμε και δεν μπορέσαμε να αντιδράσουμε. Όσον αφορά το β’ ημίχρονο, θέλω να δώσω στα παιδιά συγχαρητήρια, για την ψυχομένη τους εμφάνιση, προσπάθησαν και δεν παράτησαν το παιχνίδι. Η συνέχεια για μας είναι δύσκολη, πρέπει να μαζέψουμε τα “κομμάτια” μας, πρέπει να δούμε τη σοβαρότητα των τραυματισμών που έχουν αυτά τα παιδιά, θα κάνουμε την προσπάθειά μας και όπου βγει. Έχουμε ένα δύσκολο ματς τώρα με τον Νέστο Χρυσούπολης και εύχομαι στον Πανσερραϊκό να εκπληρώσει τους στόχους του».

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr