Σύρραξη, τραυματισμός & διακοπή στο Ηράκλεια-Ρούπελ!

Σύρραξη, τραυματισμός & διακοπή στο Ηράκλεια-Ρούπελ!

Οριστική διακοπή είχαμε στην Ηράκλεια στην Κυριακάτικη αναμέτρηση με το Ρούπελ, καθώς με το σκορ στο 35-45 και 3’40 να απομένουν για την λήξη, οι διαιτητές δεν συνέχισαν τον αγώνα και πλέον την τύχη του παιχνιδιού θα αναλάβει η ΕΚΑΣΑΜΑΘ βάσει του φύλλου αγώνος και της αναφοράς των διαιτητών.

Πιο συγκεκριμένα,το πολύ κακό ποιοτικά έως τότε παιχνίδι (80 ! πόντοι και από τις δυο ομάδες σε 36′) δεν ολοκληρώθηκε ποτέ, αφού 3’40 πριν το τέλος διακόπηκε οριστικά. Ένα αντιαθλητικό φάουλ παίχτη της Ηράκλειας σε παίχτη του Ρούπελ “άναψε” τα αίματα και στην συνέχεια υπήρξε σύρραξη στο παρκέ μεταξύ των παιχτών των δυο ομάδων. Μέσα στην όλη αυτή τραγική κατάσταση τραυματίστηκε άθελα η δεύτερη διαιτητής της αναμέτρησης, κα.Οικονόμου, η οποία ευτυχώς δεν έπαθε κάτι το σοβαρό βάσει του ρεπορτάζ, αλλά δεν βγήκε ώστε να συνεχιστεί ο αγώνας.

 

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr