Σύνθημα νίκης απο τον Άγγελο Διγκόζη για Πανδραμαϊκό-Με ήθος απάντησε στις προσβολές ο Πανσερραϊκός

Σύνθημα νίκης απο τον Άγγελο Διγκόζη για Πανδραμαϊκό-Με ήθος απάντησε στις προσβολές ο Πανσερραϊκός

Ο Προπονητής του Πανσερραϊκού, με δηλώσεις του στα «κόκκινα» media, έδωσε το σύνθημα της νίκης, για το ματς με τον Πανδραμαϊκό, στην Δράμα, την ερχόμενη Κυριακή και ταυτόχρονα κράτησε χαμηλούς τόνους, για το περιστατικό που του συνέβη στην Χρυσούπολη, με την άκομψη συμπεριφορά του προέδρου του Νέστου, προς το πρόσωπο του αλλα και της συζύγου του, που μαζί, είδαν, τον αγώνα της Χρυσούπολης με τους Δραμινούς, στο περιθώριο της 14ης αγωνιστικής.

Οι διοικούντες των «λιονταριών», με διαφορετική προσέγγιση απο αυτές που έχουμε συνηθίσει στο Ελληνικό ποδόσφαιρο της τρομοκρατίας…αλλα στο πνεύμα, που διέπει την στρατηγική της Σερραϊκής ομάδας τον τελευταίο 1,5 χρόνο, καταδίκασαν το περιστατικό του προχθεσινού αγώνα, βάζοντας ασπίδα στον προπονητή Άγγελο Διγκόζη.

Αναλυτικά:

Η διοίκηση μας, καταδικάζει το αρνητικό σκηνικό με τις προσβολές, που βίωσε ο προπονητής μας, με την σύζυγο του, στο γήπεδο της Χρυσούπολης, απο τον αντίπαλο πρόεδρο και ευχόμαστε να μην επαναληφθεί κάτι αντίστοιχο, σε κανέναν αθλητικό χώρο στην Ελλάδα. Μέσω της ομάδα μας, συνεχίζουμε να διδάσκουμε ήθος εντός κι εκτός αγωνιστικού χώρου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις συσπείρωσης του Άγγελου Διγκόζη:

Εαν στην Χρυσούπολη ήμασταν πολλοί στην κερκίδα, στην Δράμα πρέπει να είμαστε οι διπλάσιοι τουλάχιστον! Η ομάδα μας είναι στην κορυφή και εκεί πρέπει να παραμείνει, μετά το ματς με τον Πανδραμαϊκό. Δεν υποτιμούμε κανέναν αντίπαλο αλλά απο την δική μας απόδοση εξαρτάται το αποτέλεσμα της Κυριακής. Δεν δίνω συνέχεια στις ασχήμιες, θα πρέπει κάποια στιγμή να μάθουμε να σεβόμαστε, πρόσωπα και συλλόγους στον Ελληνικό αθλητισμό.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr