Συνεχίζουν τις επισκέψεις στα σχολεία οι Ίκαροι – Σειρά είχαν το 2ο ΓΕΛ & το 1ο ΕΠΑΛ

Συνεχίζουν τις επισκέψεις στα σχολεία οι Ίκαροι - Σειρά είχαν το 2ο ΓΕΛ & το 1ο ΕΠΑΛ

Ο Αθλητικός όμιλος καλαθοσφαίρισης (Α.Ο.Κ) Ίκαροι Σερρών, σε συνεργασία με την Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Σερρών, συνεχίζει την διάθεση εισιτήριων, για τους εντός έδρας αγώνες των Ικάρων, μέχρι το τέλος της αγωνιστικής σεζόν. Αντιπροσωπεία παικτών επισκέφτηκε το 1ο Επαγγελματικό Λύκειο και 2ο Γενικό Λύκειο, Σερρών, διαθέτοντας στους μαθητές, περισσότερα από 200 εισιτήρια, για τον αγώνα με τα Φάρσαλα, στο κλειστό της Ομόνοιας την Κυριακή 18 Μαρτίου, στις 17:00.

Όπως αναφέρει η ομάδα: “Στόχος  είναι η διάδοση του αθλητικού πνεύματος, και η καθιέρωση της αθλητικής συνείδησης στη νέα γενιά φιλάθλων, που εκπαιδεύεται μέσα από τα Ελληνικά σχολεία. Η ομάδα μας, πιστεύει στην επόμενη φουρνιά Σερραίων φιλάθλων που αγαπούν το μπάσκετ, εμπιστεύεται Σερραίους αθλητές για να αγωνίζονται με την φανέλα των Ικάρων και το μείγμα αυτό σε παρκέ και κερκίδα, μπορεί να αποφέρει σημαντικές επιτυχίες στο μέλλον!”.

Οι Ίκαροι στο 2ο ΓΕΛ Σερρών…

Οι Ίκαροι στο 1ο ΕΠΑΛ…

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr